Daftar hotel di sekitar Pantai Teluk Buih - 86800, Johor, Malaysia.

 

1 Fishing Bay Resort

    1.67 km dari Pantai Teluk Buih
Fishing Bay Resort 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Mersing. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Ambil kesempatan ke atas kemudahan tempat letak kereta, kemudahan BBQ, restoran, sewa basikal, kawasan merokok di hotel. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, rak baju, minuman alu-aluan percuma, linen, cermin untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Gunakan fasiliti rekreasi di penginapan, termasuk kolek, papan damak, denai kembara, kolam renang terbuka, memancing. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Fishing Bay Resort pilihan sempurna untuk penginapan anda di Mersing.

Alamat: 525 Teluk Buih, Air Papan, Mersing
Harga permulaan: MYR 131
   
Back to Top 

2 Mersing Beach Resort

    1.99 km dari Pantai Teluk Buih
Berhenti di Mersing Beach Resort untuk meneroka keajaiban Mersing. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Pengawal keselamatan 24 jam, khidmat teksi, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, penyaman udara, meja, bar mini, beranda/teres. Gunakan fasiliti rekreasi hotel, termasuk kolam renang terbuka, kolam renang (kanak-kanak), taman. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Mersing Beach Resort.

Alamat: Pantai Air Papan,Pantai Mersing.johor, Mersing
Harga permulaan: MYR 181
   
Back to Top 

3 Mersing Merlin Inn

    6.42 km dari Pantai Teluk Buih
Terletak di lokasi utama di Mersing, Mersing Merlin Inn puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, khidmat teksi tersedia untuk dinikmati para tetamu. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, beranda/teres. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti kolam renang (kanak-kanak), meja ping pong, bilik permainan, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Mersing ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Mersing Merlin Inn.

Alamat: 65 Jalan Endau, Kampung Sri Lalang, Mersing
Harga permulaan: MYR 118
   
Back to Top 

4 Singstay Guesthouse

    7.53 km dari Pantai Teluk Buih
Berhenti di Singstay Guesthouse untuk meneroka keajaiban Mersing. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, dobi layan diri, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Singstay Guesthouse memenuhi keperluan anda.

Alamat: 44, Jalan Samudera 2, Taman Samudera, Mersing
Harga permulaan: MYR 371
   
Back to Top 

5 Timotel Hotel

    7.85 km dari Pantai Teluk Buih
Timotel Hotel adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Mersing, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi di tempat awam hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, telefon. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Timotel Hotel.

Alamat: 839, Jalan Endau, Mersing
Harga permulaan: MYR 143
   
Back to Top 

6 OYO 89763 BLUEWATER

    7.87 km dari Pantai Teluk Buih


Alamat: 71, Jalan Sulaiman, Bandar Tepian Sungai, Mersing
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

7 Sakiza View Mersing

    7.88 km dari Pantai Teluk Buih


Alamat: NO 87,88 &89 JLN SULAIMAN BANDAR TEPIAN SUNGAI, Mersing
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

8 Omar's Backpackers Hostel

    7.91 km dari Pantai Teluk Buih


Alamat: Jalan Abu Bakar, Mersing
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

9 OYO 89573 Hotel Lii View

    7.95 km dari Pantai Teluk Buih


Alamat: 72A, 73A, Jalan Sulaiman, Bandar Tepian Sungai, Mersing
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

10 Hotel Riverside

    7.96 km dari Pantai Teluk Buih
Hotel Riverside terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Mersing. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam di hotel. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Hotel Riverside.

Alamat: 74, Jalan Sulaiman, Mersing
Harga permulaan: MYR 93
   
Back to Top 

11 Mersing Hotel

    8.09 km dari Pantai Teluk Buih
Mersing Hotel terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Mersing. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Mersing Hotel. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti tuala, internet wayarles, penyaman udara, panggilan kejut, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Mersing Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Mersing.

Alamat: No.1 Jalan Dato Timur Mersing, Mersing
Harga permulaan: MYR 68
   
Back to Top 

12 OYO 44095 Bluewater Hotel (2)

    8.11 km dari Pantai Teluk Buih


Alamat: No. 38, Tingkat 1 and 2, Jalan Jeti, Bandar Tepian Sungai, Mersing
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

13 OYO 703 Myra Hotel

    8.16 km dari Pantai Teluk Buih
Myra Hotel terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Mersing. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta tersedia untuk anda nikmati. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan tuala, rak baju, selipar, televisyen skrin rata, cermin. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Mersing ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Myra Hotel.

Alamat: 27 A, Tingkat 1, Jalan Ismail, Mersing
Harga permulaan: MYR 84
   
Back to Top 

14 Hotel Seri Malaysia Mersing

    8.16 km dari Pantai Teluk Buih
Hotel Seri Malaysia Mersing adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Mersing, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, restoran, khidmat dobi tersedia untuk dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti kolam renang terbuka, taman. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Hotel Seri Malaysia Mersing pilihan sempurna untuk penginapan anda di Mersing.

Alamat: Lot TTB 641 Jalan Ismail, 86800 Mersing, Johor, Mersing
Harga permulaan: MYR 152
   
Back to Top 

15 HARD ROCK VIP GUEST HOUSE

    8.18 km dari Pantai Teluk Buih


Alamat: 345H & 345J, Tingkat 1, 2 & 3 Bersama Tingkat Atas, Jalan Ismail, (CALL BEFORE ARRIVAL / AFTER BOOKI, Mersing
Harga permulaan: MYR 468
   
Back to Top