Daftar hotel di sekitar Pasir Pandak - Pasir Pandak, Petra Jaya, 93010 Kuching, Serawak, Malaysia.

 

    3.05 km dari Pasir Pandak
The Village House terletak di kawasan popular Damai / Santubong. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, pengangkutan lapangan terbang, sewa kereta, restoran. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, cermin, tuala, bilik larangan merokok, penyaman udara untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan The Village House pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuching.

Alamat: Lot 634, Off Jalan Pantai Puteri, Santubong Village, Kuching
Harga permulaan: MYR 125 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    3.57 km dari Pasir Pandak


Alamat: Jalan Sultan Tengah, Kuching
Harga permulaan: MYR 222 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    4.16 km dari Pasir Pandak


Alamat: Santubong Tower, Santubong Suites, Kuching, Kuching
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    4.16 km dari Pasir Pandak


Alamat: Santubong Suites, Kuching
Harga permulaan: MYR 301 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    4.38 km dari Pasir Pandak


Alamat: , Kuching
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    5.47 km dari Pasir Pandak
Terletak di Damai / Santubong, Damai Beach Resort adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuching. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Damai Beach Resort. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, rak baju, kopi segera percuma, teh percuma, linen. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk pantai peribadi, pusat kecergasan, padang golf (dalam jarak 3 km) , kolam renang terbuka, rumah urut. Terokai semua yang Kuching boleh tawarkan dengan menjadikan Damai Beach Resort sebagai tapak anda.

Alamat: Teluk Bandung Santubong, Kuching
Harga permulaan: MYR 205 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    5.77 km dari Pasir Pandak
Terletak di Damai / Santubong, BB Bunkers Hostel adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuching. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, sewa basikal tersedia untuk dinikmati para tetamu. Televisyen skrin rata, loker, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti denai kembara, pantai peribadi, padang golf (dalam jarak 3 km) , sukan air (tidak bermotor). Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di BB Bunkers Hostel.

Alamat: Unit C1, Damai Central, Pantai Damai Santubong, Kuching
Harga permulaan: MYR 50 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    6.19 km dari Pasir Pandak
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Damai / Santubong, Cove 55 Resort menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Cove 55 Resort. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Gunakan fasiliti rekreasi hotel, termasuk kolam renang terbuka, rumah urut, taman, bilik permainan. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuching, Cove 55 Resort akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: Lot 55, Jalan Sultan Tengah (Santubong/Damai Road), Santubong, Sarawak, Malaysia, Kuching
Harga permulaan: MYR 564 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    6.2 km dari Pasir Pandak
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Damai / Santubong, Permai Rainforest Resort menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Kemudahan-kemudahan seperti pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta tersedia untuk anda nikmati. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti rak baju, kopi segera percuma, teh percuma, linen, cermin. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti denai kembara, sewa peralatan sukan air, selam snorkel, pantai peribadi, kolam renang terbuka, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuching ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Permai Rainforest Resort.

Alamat: Pantai Damai Santubong, Jalan Sultan Tengah, Kuching
Harga permulaan: MYR 389 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    6.24 km dari Pasir Pandak
Damai Puri Resort & Spa 4.5-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Kuching. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Damai Puri Resort & Spa. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Gunakan fasiliti rekreasi hotel, termasuk pantai peribadi, pusat kecergasan, padang golf (dalam jarak 3 km) , kolam renang terbuka, kolam renang (kanak-kanak). Terokai semua yang Kuching boleh tawarkan dengan menjadikan Damai Puri Resort & Spa sebagai tapak anda.

Alamat: Teluk Penyuk Santubong, P.O.Box 3058, Kuching
Harga permulaan: MYR 201 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    7.67 km dari Pasir Pandak


Alamat: Jalan Cahya Mata, Bandar Baru Samariang, Kuching
Harga permulaan: MYR 209 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    7.99 km dari Pasir Pandak


Alamat: Kuching Family Park, Jalan Sultan Tengah, Petra Jaya, Kuching
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    8.02 km dari Pasir Pandak


Alamat: Jalan Sultan Tengah, Kuching
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    10.88 km dari Pasir Pandak


Alamat: Lorong 2A, Kampung Samariang Batu, Petra Jaya,, Kuching
Harga permulaan: MYR 188 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    13.03 km dari Pasir Pandak


Alamat: no 30 taman hijuan haziq depo link matang, Kuching
Harga permulaan: MYR 201 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top