Daftar hotel di sekitar Pejabat Imigresen Cawangan UTC - PUDU SENTRAL, Tingkat, 2, Jalan Tun Tan Cheng Lock, City Centre, 50550 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia.

 

    0.01 km dari Pejabat Imigresen Cawangan UTC
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Chinatown, Ancasa Express Hotel @ Pudu by Ancasa Hotels & Res menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Ancasa Express Hotel @ Pudu by Ancasa Hotels & Res. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, panggilan kejut. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Ancasa Express Hotel @ Pudu by Ancasa Hotels & Res pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuala Lumpur.

Alamat: 4th Floor, Pudu Sentral, Jalan Pudu, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 88 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.05 km dari Pejabat Imigresen Cawangan UTC
Mayview Glory Hotel adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuala Lumpur, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam tersedia untuk dinikmati para tetamu. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, televisyen, pancuran. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Mayview Glory Hotel menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuala Lumpur tidak dapat dilupakan.

Alamat: No 100-101 Jalan Pudu Lama, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 84 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.05 km dari Pejabat Imigresen Cawangan UTC


Alamat: 12D, Jalan Tuanku Abdul Rahman,, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.06 km dari Pejabat Imigresen Cawangan UTC
Hotel Anuja terletak di kawasan popular Chinatown. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Kemudahan-kemudahan seperti kedai runcit, pengemasan harian, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta tersedia untuk anda nikmati. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, penyaman udara, meja, TV satelit/kabel, pancuran untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Kuala Lumpur boleh tawarkan dengan menjadikan Hotel Anuja sebagai tapak anda.

Alamat: No 28, Jalan Pudu, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 79 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.06 km dari Pejabat Imigresen Cawangan UTC
Terletak di Chinatown, OYO Premium Pudu Junction adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuala Lumpur. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, khidmat dobi, lif. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, tuala, internet wayarles (percuma), penyaman udara, panggilan kejut. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuala Lumpur, OYO Premium Pudu Junction akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: Located at The Marque Hotel jalan pudu, kuala lumpur, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 125 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.06 km dari Pejabat Imigresen Cawangan UTC
Berhenti di KL City Lodge untuk meneroka keajaiban Kuala Lumpur. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di KL City Lodge. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, KL City Lodge memenuhi keperluan anda.

Alamat: 16A, Jalan Pudu, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 96 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.06 km dari Pejabat Imigresen Cawangan UTC
Terletak di lokasi utama di Kuala Lumpur, The Marque Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, kedai runcit, pengemasan harian hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, linen, cermin, tuala, almari. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan The Marque Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuala Lumpur.

Alamat: No. 10, Jalan Pudu,, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 71 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.09 km dari Pejabat Imigresen Cawangan UTC
Terletak di lokasi utama di Kuala Lumpur, OYO Rooms Pudu Indian Temple puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di OYO Rooms Pudu Indian Temple. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, OYO Rooms Pudu Indian Temple memenuhi keperluan anda.

Alamat: 100B, Jalan Pudu Lama,, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.09 km dari Pejabat Imigresen Cawangan UTC


Alamat: No 1 & 3, Jln Pudu Lama, Seksyen 19, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 230 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.09 km dari Pejabat Imigresen Cawangan UTC


Alamat: 3-1 Jalan Pudu Lama, Bukit Bintang, Kuala Lumpur, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 196 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.11 km dari Pejabat Imigresen Cawangan UTC
Berhenti di Citin Seacare Pudu by Compass Hospitality untuk meneroka keajaiban Kuala Lumpur. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, are at hand. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Citin Seacare Pudu by Compass Hospitality memenuhi keperluan anda.

Alamat: 38 Jalan Pudu, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 96 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.13 km dari Pejabat Imigresen Cawangan UTC
Hotel Transit KL adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuala Lumpur, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Hotel Transit KL. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, tuala, internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Hotel Transit KL adalah pilihan hebat untuk menerokai Kuala Lumpur atau Cuma untuk berehat.

Alamat: No. 42, Jalan Pudu, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 146 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.14 km dari Pejabat Imigresen Cawangan UTC


Alamat: 27 jalan pudu lama bukit bintang kuala lumpur, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 17 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.14 km dari Pejabat Imigresen Cawangan UTC
Ancasa Hotel & Spa Kuala Lumpur by Ancasa Hotels & adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuala Lumpur, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, khidmat bilik 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, simpanan bagasi, are at hand. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti pusat kecergasan, spa, rumah urut. Ancasa Hotel & Spa Kuala Lumpur by Ancasa Hotels & menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuala Lumpur tidak dapat dilupakan.

Alamat: Jalan Tun Tan Cheng Lock (off Jalan Bukit Bintang), Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 138 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.15 km dari Pejabat Imigresen Cawangan UTC
Step Inn Guesthouse 2-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Kuala Lumpur. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuala Lumpur, Step Inn Guesthouse akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: No 35 & 37 Jalan Pudu Lama, Off Jalan Pudu, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 21 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top