Daftar hotel di sekitar Penang Little India - Lebuh Pasar, George Town, 10450 George Town, Pulau Pinang, Malaysia.

 

1 Lebuh Queen City Hotel

    0.07 km dari Penang Little India
Lebuh Queen City Hotel 1-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Pulau Pinang. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Kemudahan-kemudahan seperti khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, simpanan bagasi tersedia untuk anda nikmati. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Lebuh Queen City Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Pulau Pinang.

Alamat: No 63, Queen Street, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 94 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

2 Cocoa Mews Cafe & Home

    0.08 km dari Penang Little India


Alamat: 101 Lebuh King, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 41 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

3 V Hostel

    0.09 km dari Penang Little India
V Hostel 1-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Pulau Pinang. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, khidmat bilik, bilik keluarga hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, kelengkapan tandas, pancuran. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Pulau Pinang boleh tawarkan dengan menjadikan V Hostel sebagai tapak anda.

Alamat: 38-A-B-C, Queen Street,, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 61 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

4 Ren I Tang Heritage Inn

    0.1 km dari Penang Little India
Ren I Tang Heritage Inn 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Pulau Pinang. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, kedai cenderahati, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, tuala, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Akses ke kemudahan hotel taman akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Ren I Tang Heritage Inn adalah pilihan hebat untuk menerokai Pulau Pinang atau Cuma untuk berehat.

Alamat: 82A, Lebuh Penang, George Town Unesco World Heritage Site, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 323 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

5 Ros Heritage Motel

    0.1 km dari Penang Little India
Terletak di lokasi utama di Pulau Pinang, Ros Heritage Motel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Ros Heritage Motel. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia tuala, tandas tambahan, televisyen skrin rata, cermin, bilik mandi tambahan. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Ros Heritage Motel memenuhi keperluan anda.

Alamat: 128 Chulia Street, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 53 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

6 Red Inn Court

    0.11 km dari Penang Little India
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Georgetown, Red Inn Court menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, surat khabar. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, linen, loker, tuala, internet wayarles. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Red Inn Court adalah pilihan hebat untuk menerokai Pulau Pinang atau Cuma untuk berehat.

Alamat: 35 B&C, Jalan Mesjid Kapitan Keling, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 20 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

7 Sunny Side

    0.12 km dari Penang Little India
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Georgetown, Sunny Side menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Sunny Side. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Pulau Pinang ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Sunny Side.

Alamat: 27 Lebuh Chulia, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 20 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

8 Palm Mansion Boutique Suites

    0.14 km dari Penang Little India
Palm Mansion Boutique Suites terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Pulau Pinang. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, khidmat teksi, khidmat tiket, daftar masuk/daftar keluar ekspres. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Akses ke kemudahan hotel rumah urut akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Palm Mansion Boutique Suites adalah pilihan hebat untuk menerokai Pulau Pinang atau Cuma untuk berehat.

Alamat: 76 - 88 China Street, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 299 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

9 East Indies Mansion

    0.14 km dari Penang Little India
Terletak di Georgetown, East Indies Mansion adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Pulau Pinang. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, penghantaran barang runcit, khidmat pos. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti teh percuma, tuala, kopi segera percuma, ruang tamu asing, cermin. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk taman. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan East Indies Mansion pilihan sempurna untuk penginapan anda di Pulau Pinang.

Alamat: No.25, Lebuh China ( World Heritage Zone), Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 139 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

10 China Tiger

    0.15 km dari Penang Little India
China Tiger terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Pulau Pinang. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga, lawatan tersedia untuk anda nikmati. Televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Pulau Pinang ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di China Tiger.

Alamat: 29, China Street, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 511 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

11 Rainbow Guesthouse Penang

    0.19 km dari Penang Little India


Alamat: 5 Lorong Muda, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 82 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

12 The Frame Guesthouse

    0.19 km dari Penang Little India
The Frame Guesthouse 2-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Pulau Pinang. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat tiket, khidmat teksi, meja depan 24 jam, simpanan bagasi hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan rak baju, linen, loker, cermin, tuala untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, The Frame Guesthouse memenuhi keperluan anda.

Alamat: 168, Lebuh Chulia, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 37 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

13 Silver Shine Guesthouse

    0.19 km dari Penang Little India


Alamat: No 7, Jalan Kapitan Kelling, Georgetown, Penang., Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

14 ST Hostel Georgetown

    0.2 km dari Penang Little India
Terletak di lokasi utama di Pulau Pinang, ST Hostel Georgetown puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, khidmat bilik, pengangkutan lapangan terbang tersedia untuk dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, ST Hostel Georgetown memenuhi keperluan anda.

Alamat: 45, Lebuh Gereja, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 37 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

15 Couzi Couji

    0.21 km dari Penang Little India
Couzi Couji terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Pulau Pinang. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat tiket, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, khidmat dobi, are at hand. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, internet LAN (percuma). Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti bilik permainan, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Pulau Pinang ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Couzi Couji.

Alamat: 84, Lebuh Gereja, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 37 | Selengkapnya:
   

Back to Top