Daftar hotel di sekitar Penang State Museum and Art Gallery - Lebuh Farquhar, George Town, 10450 George Town, Pulau Pinang, Malaysia.

 

    0.14 km dari Penang State Museum and Art Gallery
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Georgetown, Seven Terraces menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, kedai cenderahati, khidmat teksi, are at hand. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, bilik mandi tambahan, tandas tambahan, rak baju, kopi segera percuma untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti kolam renang terbuka. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Seven Terraces.

Alamat: Stewart Lane, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 744 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.15 km dari Penang State Museum and Art Gallery
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Georgetown, You Le Yuen Guesthouse menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di You Le Yuen Guesthouse. Televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Pulau Pinang, You Le Yuen Guesthouse akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 7, Love Lane, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 393 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.16 km dari Penang State Museum and Art Gallery
Red Inn Heritage Guesthouse adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Pulau Pinang, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat teksi, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, lawatan tersedia untuk dinikmati para tetamu. Rak baju, linen, cermin, sofa, tuala boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Red Inn Heritage Guesthouse pilihan sempurna untuk penginapan anda di Pulau Pinang.

Alamat: No.15, Love Lane, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 21 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.16 km dari Penang State Museum and Art Gallery
Terletak di Georgetown, Thirty Three Stewart Houze Guest House adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Pulau Pinang. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat pos, khidmat teksi, daftar masuk/daftar keluar ekspres, simpanan bagasi di hotel. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk papan damak, bilik yoga. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Thirty Three Stewart Houze Guest House.

Alamat: 33 Stewart Lane, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 33 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.17 km dari Penang State Museum and Art Gallery


Alamat: 20 Stewart Lane, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 25 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.17 km dari Penang State Museum and Art Gallery
Terletak di lokasi utama di Pulau Pinang, M.E.n.U Cafe & Lodge puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, pengangkutan lapangan terbang, restoran, lawatan terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, panggilan kejut, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Pulau Pinang ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di M.E.n.U Cafe & Lodge.

Alamat: 34, Lorong Stewart, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 25 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.19 km dari Penang State Museum and Art Gallery
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Georgetown, Coffee Atelier menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, daftar masuk/daftar keluar ekspres, Wi-Fi di tempat awam, khidmat bilik terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Pulau Pinang ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Coffee Atelier.

Alamat: 47-55 Lorong Steward, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 393 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.19 km dari Penang State Museum and Art Gallery


Alamat: No 7, Jalan Kapitan Kelling, Georgetown, Penang., Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.2 km dari Penang State Museum and Art Gallery
Terletak di Georgetown, The 80's Guesthouse adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Pulau Pinang. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, khidmat teksi, khidmat tiket, simpanan bagasi hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Pulau Pinang ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di The 80's Guesthouse.

Alamat: 46 Love Lane, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 38 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.21 km dari Penang State Museum and Art Gallery
Terletak di lokasi utama di Pulau Pinang, Just Duvet Guesthouse puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, fotokopi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Berehat dari hari yang panjang dan gunakan kolam renang tertutup, taman. Tidak kira apa tujuan anda melawati Pulau Pinang, Just Duvet Guesthouse akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 29, Lorong Stewart, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 71 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.21 km dari Penang State Museum and Art Gallery
Couzi Couji terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Pulau Pinang. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat tiket, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, khidmat dobi, are at hand. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, internet LAN (percuma). Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti bilik permainan, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Pulau Pinang ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Couzi Couji.

Alamat: 84, Lebuh Gereja, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 38 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.22 km dari Penang State Museum and Art Gallery


Alamat: 39 Love Lane, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 33 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.22 km dari Penang State Museum and Art Gallery
Terletak di lokasi utama di Pulau Pinang, ST Hostel Georgetown puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, khidmat bilik, pengangkutan lapangan terbang tersedia untuk dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, ST Hostel Georgetown memenuhi keperluan anda.

Alamat: 45, Lebuh Gereja, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 38 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.23 km dari Penang State Museum and Art Gallery
Red Inn Hotel @ 39 terletak di kawasan popular Georgetown. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Pulau Pinang, Red Inn Hotel @ 39 akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: No.39, Love Lane, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 29 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.23 km dari Penang State Museum and Art Gallery


Alamat: 56 Love Lane, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 29 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top