Daftar hotel di sekitar Persatuan Ibu Tunggal Negeri Pantai Barat Selatan - JKR No. 7405, Jalan Penampang, Taman Rose, Sabah, 88200 Kota Kinabalu, Malaysia.

 

1 Elopura Vacation Apartment V - 3 Bedroom

    0.07 km dari Persatuan Ibu Tunggal Negeri Pantai Barat Selatan


Alamat: Lorong Bunga Kiambang, Kota Kinabalu
Harga permulaan: MYR 217 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

2 Elopura Vacation Apartment I

    0.07 km dari Persatuan Ibu Tunggal Negeri Pantai Barat Selatan
Elopura Vacation Apartment I 2-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Kota Kinabalu. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, dapur, bilik keluarga, kawasan merokok, penjaga pintu tersedia untuk anda nikmati. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, rak baju, linen, cermin, sofa untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti taman permainan kanak-kanak. Elopura Vacation Apartment I adalah pilihan hebat untuk menerokai Kota Kinabalu atau Cuma untuk berehat.

Alamat: 5, Lorong Bunga Kiambang, Taman Irama, Kota Kinabalu
Harga permulaan: MYR 200 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

3 Elopura Vacation Apartment III

    0.07 km dari Persatuan Ibu Tunggal Negeri Pantai Barat Selatan
Elopura Vacation Apartment III adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kota Kinabalu, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Elopura Vacation Apartment III. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kota Kinabalu, Elopura Vacation Apartment III akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: Lorong Bukit Kiambang, Taman Irama, Jalan Penampang, Kota Kinabalu
Harga permulaan: MYR 200 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

4 Elopura Vacation Apartment II

    0.07 km dari Persatuan Ibu Tunggal Negeri Pantai Barat Selatan
Elopura Vacation Apartment II terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Kota Kinabalu. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Dapur, Wi-Fi percuma semua bilik, tempat letak kereta, bilik keluarga, kawasan merokok hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Akses ke kemudahan hotel taman permainan kanak-kanak akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Terokai semua yang Kota Kinabalu boleh tawarkan dengan menjadikan Elopura Vacation Apartment II sebagai tapak anda.

Alamat: Lorong Bunga Kiambang, Taman Irama, Jalan Penampang, Kota Kinabalu
Harga permulaan: MYR 200 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

5 Elopura Vacation Apartment IV

    0.07 km dari Persatuan Ibu Tunggal Negeri Pantai Barat Selatan


Alamat: Lorong Bunga Kiambang, Kota Kinabalu
Harga permulaan: MYR 200 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

6 Sincere Cottage at Colonnades Apartment

    0.68 km dari Persatuan Ibu Tunggal Negeri Pantai Barat Selatan
Sincere Cottage at Colonnades Apartment terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Kota Kinabalu. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, simpanan bagasi, tempat letak kereta, bilik keluarga tersedia untuk anda nikmati. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Sincere Cottage at Colonnades Apartment memenuhi keperluan anda.

Alamat: Unit No.3B, 3rd Floor, Crista Block, The Colonnades, Jalan Kebajikan, Kota Kinabalu
Harga permulaan: MYR 569 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

7 Tang Dynasty Park Hotel

    0.99 km dari Persatuan Ibu Tunggal Negeri Pantai Barat Selatan
Terletak di Central Business District, Tang Dynasty Park Hotel adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kota Kinabalu. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, simpanan bagasi, tempat letak kereta, khidmat bilik hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti karpet, linen, cermin, tuala, almari. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kota Kinabalu, Tang Dynasty Park Hotel akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: Lot TL 147, Jalan Belia, Kota Kinabalu
Harga permulaan: MYR 110 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

8 The Colonial Villa

    1.06 km dari Persatuan Ibu Tunggal Negeri Pantai Barat Selatan
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Central Business District, The Colonial Villa menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, pendiang api, kedai cenderahati, dapur tersedia untuk anda nikmati. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Berehat dari hari yang panjang dan gunakan gelanggang tenis, taman. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kota Kinabalu, The Colonial Villa akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: Lot 5, Lorong Kuda, Taman Lumaku, Kota Kinabalu
Harga permulaan: MYR 1,292 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

9 Green View Motel

    1.07 km dari Persatuan Ibu Tunggal Negeri Pantai Barat Selatan
Green View Motel terletak di kawasan popular Central Business District. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, televisyen. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Kota Kinabalu boleh tawarkan dengan menjadikan Green View Motel sebagai tapak anda.

Alamat: 80B-TL1336 Jalan Belia Karamunsing, Sabah, Kota Kinabalu
Harga permulaan: MYR 57 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

10 TH Hotel - Kota Kinabalu

    1.2 km dari Persatuan Ibu Tunggal Negeri Pantai Barat Selatan
TH Hotel - Kota Kinabalu terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Kota Kinabalu. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, kedai runcit, pengemasan harian, meja depan 24 jam tersedia untuk anda nikmati. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan TH Hotel - Kota Kinabalu pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kota Kinabalu.

Alamat: Jalan Sembulan, P O Box No 12908, Kota Kinabalu
Harga permulaan: MYR 188 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

11 AR Residences

    1.23 km dari Persatuan Ibu Tunggal Negeri Pantai Barat Selatan


Alamat: Lot 35 Jalan Sembulan Lama, Kampung Sembulan, Kota Kinabalu
Harga permulaan: MYR 209 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

12 Samthony homestay Kota Kinabalu sabah

    1.26 km dari Persatuan Ibu Tunggal Negeri Pantai Barat Selatan


Alamat: 24 Lorong Sena 4, Kota Kinabalu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

13 TAO LEJU No.3 Cozy and Beautiful Villa in KK

    1.27 km dari Persatuan Ibu Tunggal Negeri Pantai Barat Selatan


Alamat: Tao Art Studio, Kota Kinabalu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

14 TAO LEJU No.2 Cozy and Beautiful Villa in KK

    1.27 km dari Persatuan Ibu Tunggal Negeri Pantai Barat Selatan


Alamat: Tao Art Studio, Kota Kinabalu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

15 TAO LEJU No.1 Cozy and Beautiful Villa in KK

    1.27 km dari Persatuan Ibu Tunggal Negeri Pantai Barat Selatan


Alamat: Tao Art Studio, Kota Kinabalu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top