Daftar hotel di sekitar Persiaran Amanjaya 2 - Persiaran Amanjaya 2, Sungai Lalang, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia.

 

1 SERI HOMESTAY

    1.69 km dari Persiaran Amanjaya 2


Alamat: JALAN MELUR 4/9, PERSIARAN AMANJAYA, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

2 Homestay Safwa Sungai Petani Kedah

    1.78 km dari Persiaran Amanjaya 2


Alamat: 59 Jalan Melur 4/3, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

3 Amanjaya Hotel

    1.89 km dari Persiaran Amanjaya 2


Alamat: 30 & 31, Jalan Melati 1, Bandar Amanjaya, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

4 Apple Inn Hotel

    1.91 km dari Persiaran Amanjaya 2
Apple Inn Hotel terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Sungai Petani. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, daftar masuk/keluar peribadi, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, are at hand. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti tuala, televisyen skrin rata, cermin, pengesan asap, internet wayarles. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Sungai Petani, Apple Inn Hotel akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: Jalan Melati 1 Bandar Amanjaya, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 80
   
Back to Top 

5 De' Raudhah Homestay

    1.96 km dari Persiaran Amanjaya 2


Alamat: 756, Jalan Melor 5/11, Ambangan Heights, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

6 T+ Hotel Sungai Petani

    2.03 km dari Persiaran Amanjaya 2
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Sungai Petani Central, T+ Hotel @ Sungai Petani menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, bilik sakit, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, bilik keluarga hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. T+ Hotel @ Sungai Petani adalah pilihan hebat untuk menerokai Sungai Petani atau Cuma untuk berehat.

Alamat: No.59-62, Lengkok Cempaka 1, Persiaran Cempaka Amanjaya, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 106
   
Back to Top 

7 K Garden Hotel Sungai Petani

    2.16 km dari Persiaran Amanjaya 2
K Garden Hotel adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Sungai Petani, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, pendiang api, khidmat teksi, gereja kecil. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan K Garden Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Sungai Petani.

Alamat: No 66 - 71, Lengkok Cempaka 1, Persiaran Aman Jaya, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 89
   
Back to Top 

8 Homestay Bukit Banyan Sg Petani 4 Bedroom FreeWifi

    2.31 km dari Persiaran Amanjaya 2


Alamat: lorong azelia 2, bukit banyan, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 253
   
Back to Top 

9 OYO 89710 Saujana CT View Hotel

    2.31 km dari Persiaran Amanjaya 2


Alamat: 6, Lengkok Cempaka 1/1, Bandar Amanjaya, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

10 Persona Motel

    2.36 km dari Persiaran Amanjaya 2
Terletak di Sungai Petani Central, Persona Motel adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Sungai Petani. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, Wi-Fi di tempat awam tersedia untuk dinikmati para tetamu. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, kipas untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti taman. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Persona Motel memenuhi keperluan anda.

Alamat: No.31, Jalan Perdana Heights 2/1, Perdana Heights, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 59
   
Back to Top 

11 Laguna Bayu Homestay

    2.69 km dari Persiaran Amanjaya 2


Alamat: 15 Lorong BLM 3/1, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

12 HOMESTAY D AMBANGAN GUEST HOUSE SUNGAI PETANI

    2.8 km dari Persiaran Amanjaya 2


Alamat: 496 Jalan Kenanga 7 Pesiaran Aman Jaya , Ambangan Height, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 224
   
Back to Top 

13 Big Orange Hotel Sungai Petani

    2.83 km dari Persiaran Amanjaya 2
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Sungai Petani Central, Big Orange Hotel Sungai Petani menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, kedai runcit, pengemasan harian, khidmat teksi, meja depan 24 jam. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Big Orange Hotel Sungai Petani memenuhi keperluan anda.

Alamat: No. A31, Jalan 2, Cinta Sayang Resort Home, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 68
   
Back to Top 

14 Cinta Sayang Resort

    3.06 km dari Persiaran Amanjaya 2
Cinta Sayang Resort terletak di kawasan popular Sungai Petani Central. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, kedai runcit, pengemasan harian tersedia untuk dinikmati para tetamu. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, bilik mandi tambahan, tandas tambahan, kopi segera percuma, bilik persalinan. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti gelanggang badminton, taman tema, taman air, pusat kecergasan, padang golf (di lokasi). Cinta Sayang Resort adalah pilihan hebat untuk menerokai Sungai Petani atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Persiaran Cinta Sayang, Cinta Sayang Golf & Country Resort, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 110
   
Back to Top 

15 Ria Home SP

    3.39 km dari Persiaran Amanjaya 2


Alamat: Lorong 37, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top