Daftar hotel di sekitar Pesuruhjaya Sumpah (A159) - 6a, Lorong Taman Ipoh 1, Taman Ipoh Selatan, 31400 Ipoh, Negeri Perak, Malaysia.

 

    0.18 km dari Pesuruhjaya Sumpah (A159)


Alamat: Jalan S. A. Lingam, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.23 km dari Pesuruhjaya Sumpah (A159)


Alamat: 37 Jalan S. A. Lingam, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.36 km dari Pesuruhjaya Sumpah (A159)
Ipoh Senses terletak di kawasan popular Ipoh. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, khidmat teksi, daftar masuk/daftar keluar ekspres, simpanan bagasi, are at hand. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, rak baju, kopi segera percuma, teh percuma, cermin. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Ipoh Senses memenuhi keperluan anda.

Alamat: 58 Tingkat Taman Ipoh 9, Taman Ipoh Selatan, 31400 Ipoh Perak, Ipoh
Harga permulaan: MYR 194 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.46 km dari Pesuruhjaya Sumpah (A159)


Alamat: No. 3, Persiaran Medan Ipoh, Medan Ipoh Garden, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.7 km dari Pesuruhjaya Sumpah (A159)
I Garden Hotel 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Ipoh. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma dalam semua bilik, perkhidmatan di bilik 24-jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, layanan bilik. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, internet tanpa wayar (percuma), bilik tidak merokok, pendingin hawa, meja untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti taman, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Terokai semua yang Ipoh boleh tawarkan dengan menjadikan i Garden Hotel sebagai tapak anda.

Alamat: No.97, Jalan Raja Dihilir, Perak, Ipoh
Harga permulaan: MYR 152 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.83 km dari Pesuruhjaya Sumpah (A159)


Alamat: 103 Jalan Burung Belibis, Ipoh
Harga permulaan: MYR 262 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.9 km dari Pesuruhjaya Sumpah (A159)


Alamat: Pusat Perdagangan, 15 & 17, Pusat Perdagangan Canning 2, Lorong Canning, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.91 km dari Pesuruhjaya Sumpah (A159)
Terletak di lokasi utama di Ipoh, Miracle Suite puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, produk pembersih, rak baju, kopi segera percuma, cermin. Gunakan fasiliti rekreasi di penginapan, termasuk bilik permainan. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Miracle Suite memenuhi keperluan anda.

Alamat: 30 Jalan Medan Ipoh 6, Bandar Baru Medan, Ipoh
Harga permulaan: MYR 443 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.92 km dari Pesuruhjaya Sumpah (A159)
S Boutique Hotel 2-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Ipoh. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di S Boutique Hotel. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Ipoh, S Boutique Hotel akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 4B, Pusat Perdangangan Canning 3, Pusat Perdangangan Canning, Ipoh
Harga permulaan: MYR 333 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.98 km dari Pesuruhjaya Sumpah (A159)
The Regency Garden Hotel 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Ipoh. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, khidmat teksi terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan The Regency Garden Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Ipoh.

Alamat: 38 & 40, Jalan Medan Ipoh 6, Bandar Baru Medan, Ipoh
Harga permulaan: MYR 80 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1 km dari Pesuruhjaya Sumpah (A159)
De Hotel Ipoh 2-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Ipoh. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, tempat letak kereta, lif. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, bilik larangan merokok, penyaman udara, panggilan kejut, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Ipoh, De Hotel Ipoh akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: No.86, Jalan Dato Lau Pak Khuan, Ipoh Garden, Ipoh
Harga permulaan: MYR 131 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.01 km dari Pesuruhjaya Sumpah (A159)
My Ipoh Home terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Ipoh. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di My Ipoh Home. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Ipoh, My Ipoh Home akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: No. 70, Jalan Lee Kwee Foh, Taman Canning, Ipoh
Harga permulaan: MYR 338 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.06 km dari Pesuruhjaya Sumpah (A159)


Alamat: 71 Jalan Chew Peng Loon, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.11 km dari Pesuruhjaya Sumpah (A159)


Alamat: 1A-2 Jalan Medan Ipoh 4, Bandar Baru Medan, Ipoh, Perak, Malaysia, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.14 km dari Pesuruhjaya Sumpah (A159)


Alamat: 42 Lebuh Perajurit 3, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top