Daftar hotel di sekitar Premier Hotel - Sarawak House Complex, Jalan Kampung Nyabor,, Pekan Sibu, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia.

 

1 Premier Hotel Sibu

    0.03 km dari Premier Hotel
Berhenti di Premier Hotel Sibu untuk meneroka keajaiban Sibu. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, kedai runcit, kedai cenderahati, khidmat teksi, meja depan 24 jam. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Premier Hotel Sibu adalah pilihan hebat untuk menerokai Sibu atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Sarawak House Complex, Jalan Kampung Nyabor, Sibu
Harga permulaan: MYR 201 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

2 Tanahmas The Sibu Hotel

    0.1 km dari Premier Hotel
Tanahmas The Sibu Hotel adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Sibu, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, meja depan 24 jam, simpanan bagasi di hotel. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti kopi segera percuma, linen, cermin, tuala, internet wayarles. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti pusat kecergasan, kolam renang terbuka, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Tanahmas The Sibu Hotel.

Alamat: Lot 277, Block 5, Jalan Kampong Nyabor, Sibu
Harga permulaan: MYR 318 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

3 BB HOMESTAY

    0.12 km dari Premier Hotel


Alamat: FOOCHOW LANE, Sibu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

4 OYO 1173 Mandyrin Hotel

    0.13 km dari Premier Hotel


Alamat: 183-187, Jalan Kampung Nyabor, Sibu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

5 A2 HOMESTAY

    0.13 km dari Premier Hotel


Alamat: Jalan Foochow, Sibu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

6 A1 HOMESTAY

    0.13 km dari Premier Hotel


Alamat: 1F JALAN FOOCHOW, Sibu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

7 OYO 44054 Holiday Mansion Inn

    0.34 km dari Premier Hotel


Alamat: 2E, Jalan Hua Kiew, Sibu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

8 OYO 43953 Lehdo Inn

    0.36 km dari Premier Hotel


Alamat: No. 21, Blacksmith Road, Pekan Sibu, Sibu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

9 WenS Homestay

    0.39 km dari Premier Hotel


Alamat: No2, Lorong Lajung 2, 96100, Sarikei Sarawak., Sibu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

10 Ban Hin Hotel

    0.43 km dari Premier Hotel
Ban Hin Hotel adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Sibu, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, khidmat teksi, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti cermin, selipar, tuala, payung, internet wayarles. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Sibu ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Ban Hin Hotel.

Alamat: No. 12, 1st Floor, Island Road, Sibu
Harga permulaan: MYR 75 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

11 TW HOMESTAY

    0.44 km dari Premier Hotel


Alamat: Jalan Hua Kiew, Sibu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

12 OYO 89578 Dung Fang Hotel No. 1 Sibu

    0.45 km dari Premier Hotel


Alamat: No 37, Jalan Maju, Pekan Sibu, Sibu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

13 GOOD STAY ROOMS

    0.47 km dari Premier Hotel
GOOD STAY ROOMS terletak di kawasan popular Pekan Sibu. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di GOOD STAY ROOMS. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, GOOD STAY ROOMS memenuhi keperluan anda.

Alamat: No.14, jln morshidi sidek, Sibu
Harga permulaan: MYR 38 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

14 The Orchid Hotel

    0.48 km dari Premier Hotel
The Orchid Hotel terletak di kawasan popular Pekan Sibu. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, mesin faks, penghantaran barang runcit, fotokopi tersedia untuk anda nikmati. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan The Orchid Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Sibu.

Alamat: No. 9, Brooke Drive, Sibu
Harga permulaan: MYR 84 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

15 Sibu Homestay-Wedding and Party House

    0.49 km dari Premier Hotel


Alamat: Lorong 13G1, Jalan RTM, Sibu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top