Daftar hotel di sekitar Pusat Pemulihan Dalam Komuniti Kem Sungai Besi - Markas Medan Tentera Darat, Kem Sungai Besi, Wilayah Persekutuan, Sungai Besi, 57000 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia.

 

    0.67 km dari Pusat Pemulihan Dalam Komuniti Kem Sungai Besi


Alamat: Sungai Besi Kuala Lumpur Federal Territory of Kuala Lumpur Malaysia, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 330 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    1.4 km dari Pusat Pemulihan Dalam Komuniti Kem Sungai Besi
Terletak di lokasi utama di Kuala Lumpur, Hotel Trillium puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Wi-Fi percuma dalam semua bilik, pengemasan harian, fotokopi, meja penyambut tetamu 24-jam, simpanan bagasi terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, akses internet (wayarles), bilik tidak merokok, pendingin hawa, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuala Lumpur, Hotel Trillium akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 63-2, Jalan Tasik Utama 4, Medan Niaga Tasik Damai, Sungai Besi, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 105 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    1.48 km dari Pusat Pemulihan Dalam Komuniti Kem Sungai Besi


Alamat: Grove, Lakefields, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    1.56 km dari Pusat Pemulihan Dalam Komuniti Kem Sungai Besi
KL. Seven Hotel terletak di kawasan popular Seri Kembangan. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di KL. Seven Hotel. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuala Lumpur ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di KL. Seven Hotel.

Alamat: No.5, Jalan Tasik 1, Taman Tasik Damai., Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 59 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    1.57 km dari Pusat Pemulihan Dalam Komuniti Kem Sungai Besi
Terletak di Seri Kembangan, Seven Guesthouse adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuala Lumpur. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta tersedia untuk dinikmati para tetamu. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan bilik mandi tambahan, produk pembersih, teh percuma, linen, loker. Akses ke kemudahan hotel taman akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Seven Guesthouse adalah pilihan hebat untuk menerokai Kuala Lumpur atau Cuma untuk berehat.

Alamat: No.5, Jalan tasik 1, Taman Tasik Damai, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 113 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    1.58 km dari Pusat Pemulihan Dalam Komuniti Kem Sungai Besi


Alamat: No 28, Jalan Damai Perdana 3/3c,, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    1.62 km dari Pusat Pemulihan Dalam Komuniti Kem Sungai Besi


Alamat: Located in De Elements Business Hotel, Jalan Tasik Utama 10, No.30,Sungai Besi, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 105 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    1.62 km dari Pusat Pemulihan Dalam Komuniti Kem Sungai Besi
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Seri Kembangan, De Elements Business Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, khidmat teksi, meja depan 24 jam. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, kopi segera percuma, teh percuma, cermin, tuala. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di De Elements Business Hotel.

Alamat: No 30, Jalan Tasik Utama 10, Medan Niaga Tasik Damai, Sungai Besi, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 130 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    1.63 km dari Pusat Pemulihan Dalam Komuniti Kem Sungai Besi
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Seri Kembangan, EV World Hotel Sg. Besi menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat teksi, daftar masuk/keluar peribadi, pengemasan harian, meja depan 24 jam di hotel. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, EV World Hotel Sg. Besi memenuhi keperluan anda.

Alamat: No 22A Lake Field Jalan Tasik Utama 7, Sungai Besi, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 88 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    1.7 km dari Pusat Pemulihan Dalam Komuniti Kem Sungai Besi


Alamat: JALAN TASIK SELATAN 2, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    1.89 km dari Pusat Pemulihan Dalam Komuniti Kem Sungai Besi


Alamat: 4 Jalan Damai Kasih 8, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 334 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    1.94 km dari Pusat Pemulihan Dalam Komuniti Kem Sungai Besi


Alamat: Jalan Juara, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    2.03 km dari Pusat Pemulihan Dalam Komuniti Kem Sungai Besi
Palace Of The Golden Horses Hotel terletak di kawasan popular Seri Kembangan. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Kemudahan-kemudahan seperti khidmat bilik 24 jam, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, Wi-Fi percuma semua bilik, sewa Wi-Fi mudah alih tersedia untuk anda nikmati. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, ruang tamu asing, internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk bot, pusat kecergasan, padang golf (dalam jarak 3 km) , kolam renang terbuka, spa. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Palace Of The Golden Horses Hotel memenuhi keperluan anda.

Alamat: Jalan Kuda Emas, MINES Wellness City, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 238 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    2.04 km dari Pusat Pemulihan Dalam Komuniti Kem Sungai Besi


Alamat: 45, Jalan 8/146, Bandar Tasik Selatan, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    2.21 km dari Pusat Pemulihan Dalam Komuniti Kem Sungai Besi
OYO Rooms Cheras TBS terletak di kawasan popular Cheras. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di OYO Rooms Cheras TBS. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, cermin, tuala, almari, internet wayarles (percuma). Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuala Lumpur ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di OYO Rooms Cheras TBS.

Alamat: Located at V Hotel Kuala Lumpur Plot No 3, 8/146, Bandar Tasik Selatan, Jalan Tasik Selatan, Kuala L, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 121 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top