Daftar hotel di sekitar Queen Victoria's Fountain - Jalan Gereja, Bandar Hilir, 75000 Melaka, Malaysia.

 

    0.07 km dari Queen Victoria's Fountain


Alamat: 16 Jalan Laksamana, Bandar Hilir, Melaka
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.09 km dari Queen Victoria's Fountain
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Persiaran Jonker, Ohana House 2 menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, haiwan peliharaan dibenarkan, kawasan merokok tersedia untuk anda nikmati. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara, meja untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Ohana House 2 memenuhi keperluan anda.

Alamat: No.14 Jalan Gereja, Melaka
Harga permulaan: MYR 493 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.1 km dari Queen Victoria's Fountain


Alamat: No 158-E, Jalan Laksamana 12, Taman Kota Laksamana, 75200 Melaka, Melaka
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.1 km dari Queen Victoria's Fountain


Alamat: Jalan mana, Melaka
Harga permulaan: MYR 150 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.11 km dari Queen Victoria's Fountain
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Persiaran Jonker, Galvanize Studio Stay (WarungSeni) menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, kedai kopi, kedai di hotel. Internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, kipas boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Galvanize Studio Stay (WarungSeni) menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Melaka tidak dapat dilupakan.

Alamat: 45, Lorong Hang Jebat, Melaka
Harga permulaan: MYR 38 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.11 km dari Queen Victoria's Fountain
Berhenti di Malacca jonker house untuk meneroka keajaiban Melaka. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Malacca jonker house. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, pemanas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Malacca jonker house adalah pilihan hebat untuk menerokai Melaka atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Lorong hang jebat, Melaka
Harga permulaan: MYR 276 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.12 km dari Queen Victoria's Fountain


Alamat: Lorong Hang Jebat 19 & 2,19 & 2, Melaka
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.13 km dari Queen Victoria's Fountain


Alamat: 19 Lorong Hang Jebat, Melaka
Harga permulaan: MYR 142 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.13 km dari Queen Victoria's Fountain
Terletak di lokasi utama di Melaka, 45 jebat backpackers puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, kedai cenderahati, dapur, Wi-Fi di tempat awam, kedai kopi tersedia untuk anda nikmati. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan 45 jebat backpackers pilihan sempurna untuk penginapan anda di Melaka.

Alamat: no 45 lorong hang jebat, Melaka
Harga permulaan: MYR 54 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.14 km dari Queen Victoria's Fountain
Heeren By The River Hotel terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Melaka. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Heeren By The River Hotel. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Heeren By The River Hotel memenuhi keperluan anda.

Alamat: No 7&9, Lorong Hang Jebat, Melaka
Harga permulaan: MYR 150 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    0.14 km dari Queen Victoria's Fountain
Voyage Home adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Melaka, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat pos, khidmat teksi, khidmat tiket, dapur terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara, meja, kipas boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Voyage Home memenuhi keperluan anda.

Alamat: 4, Jalan Tukang Besi., Melaka
Harga permulaan: MYR 71 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.14 km dari Queen Victoria's Fountain
Raymonds Boutique Home terletak di kawasan popular Persiaran Jonker. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma dalam semua bilik, gereja kecil, kedai runcit, kedai cenderahati, fotokopi terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, akses internet (wayarles), internet tanpa wayar (percuma), bilik tidak merokok, pendingin hawa. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti urut, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Raymonds Boutique Home memenuhi keperluan anda.

Alamat: No 63, Lorong Hang Jebat, Bandaraya Melaka, Melaka
Harga permulaan: MYR 46 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.15 km dari Queen Victoria's Fountain


Alamat: 39 Jalan Laksamana, Melaka
Harga permulaan: MYR 481 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.15 km dari Queen Victoria's Fountain
Berhenti di Voyage Cottage Lodge untuk meneroka keajaiban Melaka. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat teksi, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, bilik keluarga di hotel. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan linen, cermin, tuala, internet wayarles, internet wayarles (percuma) untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Voyage Cottage Lodge.

Alamat: 72, Lorong Hang Jebat, Melaka
Harga permulaan: MYR 79 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.16 km dari Queen Victoria's Fountain
Berhenti di Sayang Harmony Lodge untuk meneroka keajaiban Melaka. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, penjaga pintu, kawasan lounge/TV kongsi tersedia untuk anda nikmati. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Sayang Harmony Lodge pilihan sempurna untuk penginapan anda di Melaka.

Alamat: No6,Jalan Tukang Besi, Melaka
Harga permulaan: MYR 79 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top