Daftar hotel di sekitar Rawang - 48000 Rawang, Selangor, Malaysia.

 

    0.18 km dari Rawang
Berhenti di Pristine Hotel untuk meneroka keajaiban Kuala Lumpur. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, kedai runcit, pengemasan harian, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, are at hand. Internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, langsir gelap boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Pristine Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuala Lumpur.

Alamat: No, 55 & 56 Jalan Maxwell,, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 50 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.25 km dari Rawang
New Rawang Hotel 2-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Kuala Lumpur. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, bilik keluarga, khidmat dobi, peti deposit keselamatan hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, televisyen. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Kuala Lumpur boleh tawarkan dengan menjadikan New Rawang Hotel sebagai tapak anda.

Alamat: No 105-A Jalan Maxwell, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 50 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.28 km dari Rawang
Terletak di lokasi utama di Kuala Lumpur, Budget Inn Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik, kawasan merokok di hotel. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, televisyen. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Budget Inn Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Kuala Lumpur atau Cuma untuk berehat.

Alamat: 23A & 23B, Jalan Bandar Rawang 10, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 71 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.29 km dari Rawang


Alamat: NO 3A JALAN BANDAR 10 BANDAR BARU RAWANGRAWANG,, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.43 km dari Rawang
New Wave Hotel Rawang 2-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Kuala Lumpur. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di New Wave Hotel Rawang. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, internet LAN (caj dikenakan). Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuala Lumpur, New Wave Hotel Rawang akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: Lot 41, Rawang Town Road 15, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 59 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.72 km dari Rawang
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Rawang, Seri Rawang Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, bilik keluarga, khidmat dobi, peti deposit keselamatan hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, televisyen. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Kuala Lumpur boleh tawarkan dengan menjadikan Seri Rawang Hotel sebagai tapak anda.

Alamat: No 3A, Jalan BR 10, Bandar Baru Rawang, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 54 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.72 km dari Rawang
Terletak di Rawang, Hotel Sahara Rawang adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuala Lumpur. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat teksi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga tersedia untuk dinikmati para tetamu. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, internet LAN (percuma) untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Hotel Sahara Rawang adalah pilihan hebat untuk menerokai Kuala Lumpur atau Cuma untuk berehat.

Alamat: No. 105, Jalan Bandar Rawang 1, Pusat Bandar Rawang, Gombak, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 109 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.26 km dari Rawang


Alamat: Jalan Rawang Putra 9/4, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.89 km dari Rawang
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Rawang, Rawang Budget Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, bilik keluarga, khidmat dobi, peti deposit keselamatan hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, televisyen boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Kuala Lumpur boleh tawarkan dengan menjadikan Rawang Budget Hotel sebagai tapak anda.

Alamat: No 10A, Jalan Bintang, Bandar Baru Rawang, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 54 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.96 km dari Rawang
Terletak di lokasi utama di Kuala Lumpur, Hotel Kristal Rawang puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Hotel Kristal Rawang. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan akses internet (wayarles), internet tanpa wayar (percuma), pendingin hawa, meja, internet (percuma). Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Hotel Kristal Rawang memenuhi keperluan anda.

Alamat: No. 35G Jalan RS1, Rawang Sentral, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 67 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    2 km dari Rawang


Alamat: Persiaran Kota Emerald, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 2,780 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    2.07 km dari Rawang
Hotel Casavilla Rawang adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuala Lumpur, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Hotel Casavilla Rawang. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, panggilan kejut, meja untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Hotel Casavilla Rawang adalah pilihan hebat untuk menerokai Kuala Lumpur atau Cuma untuk berehat.

Alamat: No 2, Jalan Bintang, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 75 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    2.87 km dari Rawang
Berhenti di The Leverage Business Hotel (Rawang) untuk meneroka keajaiban Kuala Lumpur. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Wi-Fi percuma semua bilik, dobi layan diri, mesra kerusi roda, khidmat teksi, pengemasan harian hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, rak baju, kopi segera percuma, linen, cermin. Berehat dari hari yang panjang dan gunakan padang golf (dalam jarak 3 km) . Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di The Leverage Business Hotel (Rawang).

Alamat: No.A-23A, Jalan Reef 1/1, Pusat Perniagaan Reef, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 121 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    3.03 km dari Rawang


Alamat: Kg Tanjung, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    3.27 km dari Rawang


Alamat: Jalan KE 13/2D, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top