<

Tampilkan hanya 5 Star Hotels 4 Star Hotels atau 3 Star Hotels sekitar River Of Life


Daftar hotel di sekitar River of Life - Pusat Kota Kuala Lumpur, 50050 Ku-a-la Lăm-pơ, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia.

 

1 OYO 334 Everest Hotel

    0.09 km dari River of Life


Alamat: 23 Medan Pasar,City Centre, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 80
   
Back to Top 

2 Hotel A-One

    0.1 km dari River of Life
Berhenti di Hotel A-One untuk meneroka keajaiban Kuala Lumpur. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, pengangkutan lapangan terbang, are at hand. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, panggilan kejut. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuala Lumpur, Hotel A-One akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 17 Jalan Medan Pasar, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 80
   
Back to Top 

3 Avenue J Hotel Central Market KL

    0.1 km dari River of Life
Berhenti di Avenue J Hotel Central Market KL untuk meneroka keajaiban Kuala Lumpur. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, mesin faks, fotokopi terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Kuala Lumpur boleh tawarkan dengan menjadikan Avenue J Hotel Central Market KL sebagai tapak anda.

Alamat: NO 13 JALAN LEBUH PASAR BESAR, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 89
   
Back to Top 

4 Pacific Express Hotel Central Market

    0.11 km dari River of Life
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Chinatown, Pacific Express Hotel Central Market menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, kedai runcit, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, penyaman udara, panggilan kejut, meja. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti pusat kecergasan, kolam renang terbuka, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Pacific Express Hotel Central Market adalah pilihan hebat untuk menerokai Kuala Lumpur atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Jalan Hang Kasturi, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 118
   
Back to Top 

5 Cosmo Hotel Kuala Lumpur

    0.16 km dari River of Life
Cosmo Hotel Kuala Lumpur adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuala Lumpur, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam tersedia untuk anda nikmati. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, panggilan kejut untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuala Lumpur ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Cosmo Hotel Kuala Lumpur.

Alamat: 13-15 Leboh Ampang, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 131
   

Back to Top 

6 Leo Leisure Hotel @ Central Market

    0.17 km dari River of Life
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Chinatown, Leo Leisure Hotel @ Central Market menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, mesin faks, fotokopi terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), penyaman udara, televisyen, TV satelit/kabel. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Leo Leisure Hotel @ Central Market adalah pilihan hebat untuk menerokai Kuala Lumpur atau Cuma untuk berehat.

Alamat: No.6, Jalan Hang Kasturi, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 38
   

Back to Top 

7 Hotel AL Amin

    0.22 km dari River of Life


Alamat: 19, Jalan Tun Perak City Center, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 122
   

Back to Top 

8 Submarine Guest House - Central Market

    0.23 km dari River of Life
Terletak di lokasi utama di Kuala Lumpur, Submarine Guest House - Central Market puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Ambil kesempatan ke atas kemudahan khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, simpanan bagasi di hotel. Loker, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Kuala Lumpur boleh tawarkan dengan menjadikan Submarine Guest House - Central Market sebagai tapak anda.

Alamat: No 9, Level 2, Lebuh Pudu, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 17
   
Back to Top 

9 Big M Hotel

    0.24 km dari River of Life


Alamat: 38 Jalan Tun Perak, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 106
   
Back to Top 

10 YY48 Hotel

    0.24 km dari River of Life
Terletak di lokasi utama di Kuala Lumpur, YY48 Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di YY48 Hotel. Televisyen skrin rata, internet wayarles, penyaman udara, panggilan kejut, meja boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di YY48 Hotel.

Alamat: No. 48, Jalan Tun Perak, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 93
   
Back to Top 

11 Sisiseni Hotel

    0.25 km dari River of Life


Alamat: 1 and 3 Lebuh Pudu, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

12 Hotel 1915 Kuala Lumpur

    0.28 km dari River of Life
Terletak di lokasi utama di Kuala Lumpur, Hotel 1915 Kuala Lumpur puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, khidmat bilik, bilik keluarga tersedia untuk dinikmati para tetamu. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Hotel 1915 Kuala Lumpur pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuala Lumpur.

Alamat: No 49, Jalan Leboh Ampang, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 68
   
Back to Top 

13 ZigZag Travellers Home

    0.28 km dari River of Life
Terletak di Chinatown, Marquee Guest Houzz adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuala Lumpur. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, bilik keluarga, kawasan merokok di hotel. Internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, panggilan kejut boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Marquee Guest Houzz pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuala Lumpur.

Alamat: No.34, 1st Floor, Jalan Hang Kasturi,, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 17
   
Back to Top 

14 Winsin Hotel Chinatown

    0.28 km dari River of Life
Berhenti di Winsin Hotel Chinatown untuk meneroka keajaiban Kuala Lumpur. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat teksi, pengawal keselamatan 24 jam, meja depan 24 jam, simpanan bagasi terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti taman, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Terokai semua yang Kuala Lumpur boleh tawarkan dengan menjadikan Winsin Hotel Chinatown sebagai tapak anda.

Alamat: No 1 & 3 Jalan Petaling, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 89
   
Back to Top 

15 Space Hotel @ China Town Kuala Lumpur

    0.29 km dari River of Life


Alamat: No 5-2 & 5-3, Jalan Petaling, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 38
   
Back to Top