Daftar hotel di sekitar Selera Pantai Timur - Sungai Petani Pasar Awam, Taman Delima, Malaysia.

 

1 Rock Wood Hotel

    1.04 km dari Selera Pantai Timur
Rock Wood Hotel adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Sungai Petani, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Rock Wood Hotel. Televisyen skrin rata, pendiang api, cermin, tuala, internet wayarles (percuma) boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Sungai Petani boleh tawarkan dengan menjadikan Rock Wood Hotel sebagai tapak anda.

Alamat: 28 & 29, Jalan PPZ 1, Pusat Perniagaan Zamrud,, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 89
   
Back to Top 

2 Big Banana Hotel

    1.99 km dari Selera Pantai Timur


Alamat: 243, Jalan Mawar 3/3, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 93
   
Back to Top 

3 PUREST HOTEL Sungai Petani

    2 km dari Selera Pantai Timur
The Pure Hotel Sungai Petani terletak di kawasan popular Sungai Petani Central. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, meja depan 24 jam terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, panggilan kejut untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti denai kembara, padang golf (dalam jarak 3 km) , kolam renang (kanak-kanak), sebelum pulang ke bilik untuk berehat. The Pure Hotel Sungai Petani adalah pilihan hebat untuk menerokai Sungai Petani atau Cuma untuk berehat.

Alamat: No A - 2, Jalan Indah 1, Taman Sejati Indah, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 241
   
Back to Top 

4 OYO 937 Lucky Hotel

    2.11 km dari Selera Pantai Timur


Alamat: No 156, Jalan Mawar 2, Taman Pekan Baru,, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

5 Greencity Hotel

    2.17 km dari Selera Pantai Timur


Alamat: No.18, Jalan Permatang Gedong, Taman Sejati Indah, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 80
   
Back to Top 

6 Emerald Puteri Hotel

    2.18 km dari Selera Pantai Timur
Emerald Puteri Hotel terletak di kawasan popular Sungai Petani Central. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik tersedia untuk anda nikmati. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, rak baju, linen, cermin, tuala untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti kolam renang terbuka. Emerald Puteri Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Sungai Petani atau Cuma untuk berehat.

Alamat: 50, Jalan Permatang Gedong, Taman Sejati Indah, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 118
   
Back to Top 

7 Merilton Hotel

    2.19 km dari Selera Pantai Timur


Alamat: Jalan Kampung Baru, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 89
   
Back to Top 

8 OYO 89990 M Season Boutique Hotel Sdn Bhd

    2.27 km dari Selera Pantai Timur
M Season Boutique Hotel terletak di kawasan popular Sungai Petani Central. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma dalam semua bilik, kedai runcit, pengemasan harian, mesin faks, pencetak, are at hand. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, M Season Boutique Hotel memenuhi keperluan anda.

Alamat: No.119,-120, A-B-C, Jalan Masjid 1, Taman Pekan Baru, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 89
   
Back to Top 

9 Park Avenue Hotel Sungai Petani

    2.46 km dari Selera Pantai Timur
Park Avenue Hotel Sungai Petani terletak di kawasan popular Sungai Petani Central. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, kedai runcit, khidmat pos, khidmat teksi, mesra kerusi roda tersedia untuk dinikmati para tetamu. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, panggilan kejut, meja untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Gunakan fasiliti rekreasi hotel, termasuk lorong boling, pusat kecergasan, kolam renang terbuka, rumah urut, kolam renang (kanak-kanak). Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Park Avenue Hotel Sungai Petani memenuhi keperluan anda.

Alamat: E-1, Jalan Indah Dua, Taman Sejati Indah, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 101
   
Back to Top 

10 SP Central HOTEL

    3.05 km dari Selera Pantai Timur


Alamat: Jalan Ibrahim, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 80
   
Back to Top 

11 Cozy home with good ambience.

    3.13 km dari Selera Pantai Timur


Alamat: Jalan Seri Gedong 14, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

12 Family Getaway Home

    3.2 km dari Selera Pantai Timur


Alamat: 817 Jalan BPJ 2/19, Bandar Puteri Jaya, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

13 Asiago Hotel

    3.23 km dari Selera Pantai Timur


Alamat: 680D, Jalan Kuala Ketil, Pekan Lama, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 76
   
Back to Top 

14 Hotel Seri Malaysia Sungai Petani

    3.24 km dari Selera Pantai Timur
Hotel Seri Malaysia Sungai Petani terletak di kawasan popular Sungai Petani Central. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Kemudahan-kemudahan seperti meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik, bilik keluarga tersedia untuk anda nikmati. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, penyaman udara, bar mini, telefon, TV satelit/kabel. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti taman. Hotel Seri Malaysia Sungai Petani menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Sungai Petani tidak dapat dilupakan.

Alamat: Seksyen 21, Jalan Pasar, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 110
   
Back to Top 

15 Fatihah Homestay Sungai Petani (Muslim Homestay)

    3.45 km dari Selera Pantai Timur


Alamat: Lorong Teratai Mekar 1, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top