Daftar hotel di sekitar Serangoon Stadium - 33 Yio Chu Kang Rd, Singapura 545677.

 

1 Good 9 Hotel

    11.64 km dari Serangoon Stadium


Alamat: No. 15, Jalan Serangkai 1, Taman Bukit Dahlia, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

2 Mairaa Homestay

    12.89 km dari Serangoon Stadium


Alamat: Jalan Lampam 8, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

3 6-9 pax family apt 1000sqf 15 Min town

    13.09 km dari Serangoon Stadium


Alamat: Jalan Sierra Perdana 6/3, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 228
   
Back to Top 

4 Tanjong Puteri Golf Resort

    13.09 km dari Serangoon Stadium
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Pasir Gudang, Tanjong Puteri Golf Resort menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, mesra kerusi roda, khidmat teksi, khidmat pos, pengemasan harian di hotel. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, kopi segera percuma, teh percuma, tuala, internet wayarles. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Tanjong Puteri Golf Resort.

Alamat: Jalan Tanjong Puteri 1, Tanjong Puteri Resort, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 241
   
Back to Top 

5 OYO 89948 Hotel Masai Utama

    14.11 km dari Serangoon Stadium
Hotel Masai Utama terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Johor Bahru. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Hotel Masai Utama menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Johor Bahru tidak dapat dilupakan.

Alamat: No 103, Jalan Masai Utama 1, Taman Masai Utama, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 89
   
Back to Top 

6 Hatem Homestay

    14.13 km dari Serangoon Stadium


Alamat: No 83, Jalan Semerbak 12, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 283
   
Back to Top 

7 Peach Hill Hotel & Cafe

    14.15 km dari Serangoon Stadium
Peach Hill Hotel & Cafe terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Johor Bahru. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, mesra kerusi roda, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta tersedia untuk dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti padang golf (dalam jarak 3 km) , rumah urut. Tidak kira apa tujuan anda melawati Johor Bahru, Peach Hill Hotel & Cafe akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 57, Jalan Masai Utama 1, Taman Masai Utama, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 93
   
Back to Top 

8 Li Garden Hotel

    14.5 km dari Serangoon Stadium
Terletak di Masai, Li Garden Hotel adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Johor Bahru. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, restoran terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan internet wayarles, penyaman udara, meja, telefon, internet. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Li Garden Hotel.

Alamat: No. 3A, Jalan Serangkai 1, Taman Bukit Dahlia, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 72
   
Back to Top 

9 Tiong Nam Hotel

    14.54 km dari Serangoon Stadium
Berhenti di Tiong Nam Hotel untuk meneroka keajaiban Johor Bahru. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. All the necessary facilities, including khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, khidmat teksi, are at hand. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti kopi segera percuma, cermin, tuala, internet wayarles, internet wayarles (percuma). Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Tiong Nam Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Johor Bahru.

Alamat: No. 39, Jalan Bunga Dahlia, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 63
   
Back to Top 

10 OYO 89702 Md Hotel Masai

    14.63 km dari Serangoon Stadium


Alamat: 61, Jalan Kiambang, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

11 Impiana DeHouz Muslim Pasir Gudang

    14.79 km dari Serangoon Stadium


Alamat: No. 3, Jalan Selasih 21, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

12 Impiana Selasih Muslim Homestay

    14.93 km dari Serangoon Stadium


Alamat: 19 Jalan Selasih, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

13

    15.02 km dari Serangoon Stadium


Alamat: Jalan Persiaran Sinaran Ilmu, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

14 Casa DCendana Muslim Homestay Pasir Gudang

    15.19 km dari Serangoon Stadium


Alamat: 9 Jalan Cendana 5/4 Taman Cendana, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

15 TS Hotel Taman Rinting

    15.21 km dari Serangoon Stadium
Berhenti di TS Hotel Taman Rinting untuk meneroka keajaiban Johor Bahru. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, kemudahan mesyuarat , pusat perniagaan, restoran di hotel. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, akses internet (wayarles), bilik tidak merokok, pendingin hawa, meja. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti sauna, spa, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Tidak kira apa tujuan anda melawati Johor Bahru, TS Hotel Taman Rinting akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: No. 7,9,11, Jalan Sena 2, Taman Rinting, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 76
   
Back to Top