Daftar hotel di sekitar Sibu Central Market - Jln Channel, Pekan Sibu, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia.

 

1 Tanahmas The Sibu Hotel

    0.23 km dari Sibu Central Market
Tanahmas The Sibu Hotel adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Sibu, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, meja depan 24 jam, simpanan bagasi di hotel. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti kopi segera percuma, linen, cermin, tuala, internet wayarles. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti pusat kecergasan, kolam renang terbuka, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Tanahmas The Sibu Hotel.

Alamat: Lot 277, Block 5, Jalan Kampong Nyabor, Sibu
Harga permulaan: MYR 318 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

2 OYO 43953 Lehdo Inn

    0.23 km dari Sibu Central Market


Alamat: No. 21, Blacksmith Road, Pekan Sibu, Sibu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

3 Ban Hin Hotel

    0.24 km dari Sibu Central Market
Ban Hin Hotel adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Sibu, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, khidmat teksi, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti cermin, selipar, tuala, payung, internet wayarles. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Sibu ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Ban Hin Hotel.

Alamat: No. 12, 1st Floor, Island Road, Sibu
Harga permulaan: MYR 75 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

4 Premier Hotel Sibu

    0.31 km dari Sibu Central Market
Berhenti di Premier Hotel Sibu untuk meneroka keajaiban Sibu. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, kedai runcit, kedai cenderahati, khidmat teksi, meja depan 24 jam. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Premier Hotel Sibu adalah pilihan hebat untuk menerokai Sibu atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Sarawak House Complex, Jalan Kampung Nyabor, Sibu
Harga permulaan: MYR 201 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

5 OYO 1173 Mandyrin Hotel

    0.34 km dari Sibu Central Market


Alamat: 183-187, Jalan Kampung Nyabor, Sibu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

6 BB HOMESTAY

    0.39 km dari Sibu Central Market


Alamat: FOOCHOW LANE, Sibu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

7 A2 HOMESTAY

    0.4 km dari Sibu Central Market


Alamat: Jalan Foochow, Sibu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

8 A1 HOMESTAY

    0.4 km dari Sibu Central Market


Alamat: 1F JALAN FOOCHOW, Sibu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

9 OYO 89578 Dung Fang Hotel No. 1 Sibu

    0.4 km dari Sibu Central Market


Alamat: No 37, Jalan Maju, Pekan Sibu, Sibu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

10 GOOD STAY ROOMS

    0.41 km dari Sibu Central Market
GOOD STAY ROOMS terletak di kawasan popular Pekan Sibu. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di GOOD STAY ROOMS. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, GOOD STAY ROOMS memenuhi keperluan anda.

Alamat: No.14, jln morshidi sidek, Sibu
Harga permulaan: MYR 38 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

11 OYO 44054 Holiday Mansion Inn

    0.47 km dari Sibu Central Market


Alamat: 2E, Jalan Hua Kiew, Sibu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

12 RH Hotel Sibu

    0.57 km dari Sibu Central Market
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Pekan Sibu, RH Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, sewa Wi-Fi mudah alih, khidmat teksi, mesra kerusi roda terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Telefon di bilik mandi, karpet, rak baju, kopi segera percuma, teh percuma boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk papan damak, sewa peralatan ski, kolam renang terbuka, kolam renang (kanak-kanak), meja biliard. Terokai semua yang Sibu boleh tawarkan dengan menjadikan RH Hotel sebagai tapak anda.

Alamat: Jalan Kampung Nyabor, Sibu
Harga permulaan: MYR 293 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

13 Hotel Zuhra

    0.58 km dari Sibu Central Market


Alamat: Jalan Kampung Nyabor, P.O. Box 414, Sibu
Harga permulaan: MYR 75 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

14 The Orchid Hotel

    0.61 km dari Sibu Central Market
The Orchid Hotel terletak di kawasan popular Pekan Sibu. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, mesin faks, penghantaran barang runcit, fotokopi tersedia untuk anda nikmati. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan The Orchid Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Sibu.

Alamat: No. 9, Brooke Drive, Sibu
Harga permulaan: MYR 84 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

15 WenS Homestay

    0.65 km dari Sibu Central Market


Alamat: No2, Lorong Lajung 2, 96100, Sarikei Sarawak., Sibu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top

--