Daftar hotel di sekitar Stadium Perak, Ipoh - Jalan Ghazali Jawi, Taman Ipoh, 31400 Ipoh, Negeri Perak, Malaysia.

 

    0.2 km dari Stadium Perak, Ipoh


Alamat: 96, Jalan Komplex Sukan, Kg Simee, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.36 km dari Stadium Perak, Ipoh
Berhenti di M Roof Hotel & Residences untuk meneroka keajaiban Ipoh. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, are at hand. Televisyen skrin rata, kopi segera percuma, teh percuma, cermin, selipar boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, M Roof Hotel & Residences memenuhi keperluan anda.

Alamat: Jalan Dato Lau Pak Kuan, Ipoh
Harga permulaan: MYR 181 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.55 km dari Stadium Perak, Ipoh


Alamat: 20 Persiaran Sg. Senam, Ipoh
Harga permulaan: MYR 270 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.67 km dari Stadium Perak, Ipoh
Terletak di lokasi utama di Ipoh, Paragon City Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Ambil kesempatan ke atas kemudahan meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, lif, kedai di hotel. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), tab mandi pusaran air, penyaman udara, panggilan kejut untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Ipoh boleh tawarkan dengan menjadikan Paragon City Hotel sebagai tapak anda.

Alamat: No.1, Jalan Dato Haji Megat Khas, Taman Bandaraya utama, Perak, Ipoh
Harga permulaan: MYR 89 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.81 km dari Stadium Perak, Ipoh


Alamat: 142 Jalan Canning Estate, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.87 km dari Stadium Perak, Ipoh
Fair Park Hotel terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Ipoh. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Wi-Fi percuma semua bilik, kedai runcit, pengemasan harian, khidmat teksi, meja depan 24 jam terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, panggilan kejut boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Fair Park Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Ipoh.

Alamat: 85, Jalan Kamaruddin Isa, Ipoh
Harga permulaan: MYR 106 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.88 km dari Stadium Perak, Ipoh


Alamat: 9 Jalan Lim Kim Eng, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.89 km dari Stadium Perak, Ipoh


Alamat: 7 Persiaran Empat, Ipoh
Harga permulaan: MYR 346 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1 km dari Stadium Perak, Ipoh


Alamat: 71 Jalan Chew Peng Loon, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.01 km dari Stadium Perak, Ipoh
De Hotel Ipoh 2-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Ipoh. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, tempat letak kereta, lif. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, bilik larangan merokok, penyaman udara, panggilan kejut, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Ipoh, De Hotel Ipoh akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: No.86, Jalan Dato Lau Pak Khuan, Ipoh Garden, Ipoh
Harga permulaan: MYR 131 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.16 km dari Stadium Perak, Ipoh
My Ipoh Home terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Ipoh. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di My Ipoh Home. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Ipoh, My Ipoh Home akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: No. 70, Jalan Lee Kwee Foh, Taman Canning, Ipoh
Harga permulaan: MYR 338 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.16 km dari Stadium Perak, Ipoh
DWJ Hotel 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Ipoh. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, khidmat teksi, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam tersedia untuk anda nikmati. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, kopi segera percuma, cermin, tuala, almari untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Ipoh, DWJ Hotel akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: No C-G-1, C-1-1, C-2-1, Jalan Dato Seri Ahmad Said, Greentown Suria, Ipoh
Harga permulaan: MYR 80 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.26 km dari Stadium Perak, Ipoh


Alamat: No.145, Jalan Sultan Abdul Jalil, Greentown, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.44 km dari Stadium Perak, Ipoh
Ipoh Bali Hotel terletak di kawasan popular Ipoh. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, khidmat teksi, meja depan 24 jam, simpanan bagasi tersedia untuk dinikmati para tetamu. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, telefon di bilik mandi, rak baju, kopi segera percuma, teh percuma untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti spa, rumah urut. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Ipoh Bali Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Ipoh.

Alamat: No.12A, Lorong Cheah Cheang Lim,Off Jalan Tambun, Ipoh
Harga permulaan: MYR 266 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.45 km dari Stadium Perak, Ipoh


Alamat: Pusat Perdagangan, 15 & 17, Pusat Perdagangan Canning 2, Lorong Canning, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top