Daftar hotel di sekitar Sun Tai - 105, Jalan Shahbandar, Kampung Pegawai, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia.

 

1 Pelican Hotel

    0.19 km dari Sun Tai
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Pusat Bandar Batu Pahat, Pelican Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, karpet, tuala, internet wayarles, internet wayarles (percuma). Akses ke kemudahan hotel sauna, spa, rumah urut, bilik wap akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Pelican Hotel.

Alamat: No 181, Jalan Rugayah, Batu Pahat
Harga permulaan: MYR 131
   
Back to Top 

2 OYO 584 OYO BP Hotel

    0.28 km dari Sun Tai


Alamat: 22, Jalan Megat, Batu Pahat, Johor, Malaysia 83000, Batu Pahat
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

3 Batu Pahat Hotel

    0.75 km dari Sun Tai
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Pusat Bandar Batu Pahat, BP HOTEL menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di BP HOTEL. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, penyaman udara, meja, kalis bunyi, kipas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. BP HOTEL adalah pilihan hebat untuk menerokai Batu Pahat atau Cuma untuk berehat.

Alamat: 21, Jalan Jenang, Batu Pahat
Harga permulaan: MYR 118
   
Back to Top 

4 Golden Homestay Batu Pahat

    0.82 km dari Sun Tai
Golden Homestay Batu Pahat 1.5-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Batu Pahat. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Golden Homestay Batu Pahat. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, kipas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Batu Pahat ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Golden Homestay Batu Pahat.

Alamat: 50-10 , JALAN MUSTAFFA,, Batu Pahat
Harga permulaan: MYR 68
   
Back to Top 

5 B & S Hotel

    0.82 km dari Sun Tai
B & S Hotel terletak di kawasan popular Pusat Bandar Batu Pahat. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, tempat letak kereta, khidmat bilik, bilik keluarga, restoran, are at hand. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, tuala, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, B & S Hotel memenuhi keperluan anda.

Alamat: Lot 8 Plaza Lian Hoe, Jalan Abu Bakar Batu Pahat, Batu Pahat
Harga permulaan: MYR 106
   
Back to Top 

6 Hotel Bungaraya

    1.19 km dari Sun Tai
Terletak di Pusat Bandar Batu Pahat, Hotel Bungaraya adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Batu Pahat. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Wi-Fi percuma dalam semua bilik, meja penyambut tetamu 24-jam, Wi-Fi di tempat awam, lif terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Batu Pahat boleh tawarkan dengan menjadikan Hotel Bungaraya sebagai tapak anda.

Alamat: 47-1, Jalan Sultanah, Batu Pahat
Harga permulaan: MYR 97
   
Back to Top 

7 The Silver Inn

    1.21 km dari Sun Tai
Terletak di lokasi utama di Batu Pahat, The Silver Inn puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga di hotel. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. The Silver Inn menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Batu Pahat tidak dapat dilupakan.

Alamat: No 2 Jalan Fatimah, Batu Pahat
Harga permulaan: MYR 110
   
Back to Top 

8 Summit Signature Hotel Batu Pahat

    1.23 km dari Sun Tai
Summit Signature Hotel Batu Pahat adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Batu Pahat, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti teh percuma, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, bar mini. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Batu Pahat boleh tawarkan dengan menjadikan Summit Signature Hotel Batu Pahat sebagai tapak anda.

Alamat: No. 88, Jalan Bakau Condong, Batu Pahat
Harga permulaan: MYR 139
   
Back to Top 

9 Crystal Inn

    1.24 km dari Sun Tai
Crystal Inn adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Batu Pahat, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik, bilik keluarga, restoran tersedia untuk dinikmati para tetamu. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara, meja untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Batu Pahat, Crystal Inn akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 36, Jalan Zabedah, Batu Pahat
Harga permulaan: MYR 118
   
Back to Top 

10 Jempol's Cafe

    1.25 km dari Sun Tai


Alamat: 51 Jalan Omar, Batu Pahat
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

11 Pinetree Hotel

    1.28 km dari Sun Tai
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Pusat Bandar Batu Pahat, Pinetree Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Kemudahan-kemudahan seperti khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, mesin faks tersedia untuk anda nikmati. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti padang golf (dalam jarak 3 km) , sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Batu Pahat ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Pinetree Hotel.

Alamat: 36 Jalan Mengkudu, Batu Pahat
Harga permulaan: MYR 270
   
Back to Top 

12 The Katerina Hotel

    1.31 km dari Sun Tai
The Katerina Hotel terletak di kawasan popular Pusat Bandar Batu Pahat. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, fasiliti tetamu kurang upaya, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik tersedia untuk dinikmati para tetamu. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, telefon di bilik mandi, minuman alu-aluan percuma, linen, kit menjahit. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti pusat kecergasan, padang golf (di lokasi), kolam renang tertutup. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Batu Pahat ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di The Katerina Hotel.

Alamat: No 8, Jalan Zabedah, Batu Pahat
Harga permulaan: MYR 232
   
Back to Top 

13 The Landmark Hotel

    1.47 km dari Sun Tai
The Landmark Hotel 2.5-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Batu Pahat. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik, bilik keluarga hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Batu Pahat ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di The Landmark Hotel.

Alamat: No 1, Jalan Omar, Batu Pahat
Harga permulaan: MYR 152
   
Back to Top 

14 Homestay Inovasiku

    1.65 km dari Sun Tai


Alamat: Jalan Timah 12, Batu Pahat
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

15 Remember Hotel Batu Pahat

    1.99 km dari Sun Tai
Remember Hotel Batu Pahat terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Batu Pahat. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Ambil kesempatan ke atas kemudahan khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta di hotel. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti cermin, tuala, lantai kayu/parket, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Remember Hotel Batu Pahat.

Alamat: No. 17,18 ,19 Jalan Maju Barat, Taman Maju, Batu Pahat
Harga permulaan: MYR 63
   
Back to Top