Daftar hotel di sekitar Taman Burung Kuala Lumpur - KL Bird Park, 920, Jalan Cenderawasih, Perdana Botanical Gardens, 50480 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia.

 

1 I-Zen Kiara for 5Pax by Kyuka 3min to 1 MontKiara

    0.57 km dari Taman Burung Kuala Lumpur


Alamat: 1 Jalan Kiara, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

2 Professional Suites for5pax KLCC-ModernDesign (17)

    0.6 km dari Taman Burung Kuala Lumpur


Alamat: 436 Jalan Tun Razak, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

3 The Majestic Hotel Kuala Lumpur, Autograph Collect

    0.64 km dari Taman Burung Kuala Lumpur
The Majestic Hotel Kuala Lumpur, Autograph Collect adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuala Lumpur, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di The Majestic Hotel Kuala Lumpur, Autograph Collect. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti pusat kecergasan, kolam renang terbuka, spa, rumah urut, taman. Terokai semua yang Kuala Lumpur boleh tawarkan dengan menjadikan The Majestic Hotel Kuala Lumpur, Autograph Collect sebagai tapak anda.

Alamat: No.5, Jalan Sultan Hishamuddin, City Centre, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 443
   
Back to Top 

4 OYO Home 1084 Beautiful Studio Empire City

    0.7 km dari Taman Burung Kuala Lumpur


Alamat: 8 Jalan Damansara, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

5 OYO Home 43952 Uncommon Studio Empire City Marriot

    0.7 km dari Taman Burung Kuala Lumpur


Alamat: 8 Jalan Damansara, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

6 OYO Home 89395 Amazing 1br Marriot Empire City

    0.7 km dari Taman Burung Kuala Lumpur


Alamat: 8 Jalan Damansara, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

7 The St. Regis Kuala Lumpur

    0.75 km dari Taman Burung Kuala Lumpur
The St. Regis Kuala Lumpur 5-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Kuala Lumpur. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Ambil kesempatan ke atas kemudahan khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, kedai cenderahati di hotel. Teh percuma, almari, tv di bilik air, bilik persalinan, tuala boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti pusat kecergasan, sauna, kolam renang terbuka, spa, rumah urut, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan The St. Regis Kuala Lumpur pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuala Lumpur.

Alamat: No 6 Jalan Stesen Sentral 2, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 992
   
Back to Top 

8 Travelodge City Centre

    0.75 km dari Taman Burung Kuala Lumpur
Terletak di Chinatown, Hotel GEO adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuala Lumpur. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, ruang tamu asing, internet wayarles, internet wayarles (percuma), tab mandi pusaran air untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuala Lumpur, Hotel GEO akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: No 7, Jalan Hang Kasturi, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 143
   
Back to Top 

9 Matahari Lodge

    0.77 km dari Taman Burung Kuala Lumpur
Matahari Lodge 1-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Kuala Lumpur. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, khidmat bilik 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, simpanan bagasi hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Matahari Lodge memenuhi keperluan anda.

Alamat: 58-1 Jalan Hang Kasturi, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 30
   
Back to Top 

10 The Bed Station City Centre

    0.78 km dari Taman Burung Kuala Lumpur


Alamat: Located in The Bed Station, 60A, Jalan Hang Kasturi, City Centre, 50050 Kuala Lumpur, Wilayah Persek, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 68
   
Back to Top 

11 Hostel The Bed Station

    0.78 km dari Taman Burung Kuala Lumpur


Alamat: Located in The Bed Station, 60A, Jalan Hang Kasturi, City Centre, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 21
   
Back to Top 

12 Lavana Hotel Chinatown

    0.79 km dari Taman Burung Kuala Lumpur
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Chinatown, Lavana Hotel Chinatown menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga di hotel. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuala Lumpur, Lavana Hotel Chinatown akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: no 2 jalan hang kasturi 50000 kuala lumpur, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 80
   
Back to Top 

13 Maro House

    0.79 km dari Taman Burung Kuala Lumpur


Alamat: 64, jalan hang kasturi, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

14 ZigZag Travellers Home

    0.8 km dari Taman Burung Kuala Lumpur
Terletak di Chinatown, Marquee Guest Houzz adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuala Lumpur. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, bilik keluarga, kawasan merokok di hotel. Internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, panggilan kejut boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Marquee Guest Houzz pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuala Lumpur.

Alamat: No.34, 1st Floor, Jalan Hang Kasturi,, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 17
   
Back to Top 

15 Leo Backpackers @ Central Market

    0.81 km dari Taman Burung Kuala Lumpur


Alamat: No 6, Jalan Hang Kasturi, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 21
   
Back to Top