Daftar hotel di sekitar Taylor’s Education Counseling Centre Kuantan - 269, Jalan Taman Beserah, 25300 Kuantan, Pahang, Malaysia.

 

1 GALING84 HOMESTAY

    0.2 km dari Taylor’s Education Counseling Centre Kuantan


Alamat: B-1570, Lorong Galing 84, Jalan Air Putih, Kuantan
Harga permulaan: MYR 82 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

2 Greenlast Hotel

    0.22 km dari Taylor’s Education Counseling Centre Kuantan
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Bandar Kuantan, Greenlast Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, khidmat teksi, meja depan 24 jam, simpanan bagasi terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, tuala, internet wayarles (percuma), penyaman udara, panggilan kejut. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti rumah urut. Greenlast Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Kuantan atau Cuma untuk berehat.

Alamat: A-37 Greenlast Hotel Building, Jalan Air Putih, Kuantan
Harga permulaan: MYR 78 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

3 V Casa Holiday House

    0.3 km dari Taylor’s Education Counseling Centre Kuantan
Terletak di Bandar Kuantan, V Casa Homestay adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuantan. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, tempat letak kereta, bilik keluarga, are at hand. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, bilik mandi tambahan, tuala, internet wayarles, internet wayarles (percuma). Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Kuantan boleh tawarkan dengan menjadikan V Casa Homestay sebagai tapak anda.

Alamat: B 1558 , Lorong Galing 84, Kuantan
Harga permulaan: MYR 94 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

4 22 Guest House

    0.5 km dari Taylor’s Education Counseling Centre Kuantan


Alamat: Lorong Galing 57/3, Kuantan
Harga permulaan: MYR 94 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

5 OYO 546 Grand City Hotel

    0.78 km dari Taylor’s Education Counseling Centre Kuantan
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Bandar Kuantan, Grand City Hotel Kuantan II menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, are at hand. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Akses ke kemudahan hotel pusat kecergasan, spa, karaoke akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuantan ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Grand City Hotel Kuantan II.

Alamat: A27, Jalan Haji Ahmad 7, Kuantan
Harga permulaan: MYR 98 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

6 Silalima Guesthouse

    0.79 km dari Taylor’s Education Counseling Centre Kuantan
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Bandar Kuantan, Silalima Guesthouse menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga tersedia untuk dinikmati para tetamu. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuantan, Silalima Guesthouse akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 5 Jalan Alor Akar, Taman Seri Kuantan, Kuantan
Harga permulaan: MYR 184 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

7 Grand Champagne Hotel Sdn Bhd

    0.8 km dari Taylor’s Education Counseling Centre Kuantan


Alamat: B3002, Jalan Haji Ahmad, Kuantan
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

8 OYO 619 Grand City Hotel 2

    0.83 km dari Taylor’s Education Counseling Centre Kuantan


Alamat: B92, Jalan Beserah, Taman Berserah, Kuantan
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

9 First Guest House Alor Akar

    0.84 km dari Taylor’s Education Counseling Centre Kuantan


Alamat: Jalan Alor Akar, Kuantan
Harga permulaan: MYR 70 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

10 YB House

    0.86 km dari Taylor’s Education Counseling Centre Kuantan
YB House terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Kuantan. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, daftar masuk/keluar peribadi, daftar masuk/daftar keluar ekspres, Wi-Fi di tempat awam tersedia untuk anda nikmati. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja, kipas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan YB House pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuantan.

Alamat: A6322, Lorong Seri 19, Pahang, Kuantan
Harga permulaan: MYR 41 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

11 New Golden Star Hotel

    0.96 km dari Taylor’s Education Counseling Centre Kuantan
Terletak di lokasi utama di Kuantan, New Golden Star Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, Wi-Fi di tempat awam hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti memancing. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuantan, New Golden Star Hotel akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: No.47, Jalan Besar, Kuantan
Harga permulaan: MYR 57 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

12 Alor Akar Guest House

    0.98 km dari Taylor’s Education Counseling Centre Kuantan


Alamat: Lorong Alor Akar 37, Kuantan
Harga permulaan: MYR 86 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

13 Vistana Kuantan City Centre

    1 km dari Taylor’s Education Counseling Centre Kuantan
Vistana Kuantan City Centre adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuantan, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, Wi-Fi di tempat awam hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti pusat kecergasan, kolam renang terbuka, kolam renang (kanak-kanak). Vistana Kuantan City Centre menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuantan tidak dapat dilupakan.

Alamat: Jalan Telok Sisek, Kuantan
Harga permulaan: MYR 200 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

14 Le Lodge Guesthouse

    1.01 km dari Taylor’s Education Counseling Centre Kuantan
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Bandar Kuantan, Le Lodge Guesthouse menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, stesen caj kuasa kereta, pengemasan harian, daftar masuk/daftar keluar ekspres, Wi-Fi di tempat awam terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan bilik mandi tambahan, tandas tambahan, rak baju, linen, cermin untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Le Lodge Guesthouse.

Alamat: Jalan Air Putih 2, Kuantan
Harga permulaan: MYR 57 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

15 Phoenix Guest House

    1.01 km dari Taylor’s Education Counseling Centre Kuantan
Terletak di lokasi utama di Kuantan, Phoenix Guest House puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, pengangkutan lapangan terbang, bilik keluarga di hotel. Internet wayarles, penyaman udara, meja, kipas, internet boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuantan ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Phoenix Guest House.

Alamat: 40, Taman Sentosa Baru, Jalan Air Putih 2, Kuantan
Harga permulaan: MYR 57 | Selengkapnya:
   

Back to Top