Daftar hotel di sekitar Teluk Pulai - Taman Teluk Pulai, 41200 Klang, Selangor, Malaysia.

 

1 Nature Inn Hotel

    1.56 km dari Teluk Pulai
Terletak di lokasi utama di Klang, Nature Inn Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat bilik 24 jam, pengemasan harian, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam tersedia untuk dinikmati para tetamu. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan cermin, tuala, internet wayarles, penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Nature Inn Hotel.

Alamat: No.1, Lorong Sentosa 4a, Taman Bayu Tinggi, Klang
Harga permulaan: MYR 68
   
Back to Top 

2 Lax Boutique Hotel

    1.56 km dari Teluk Pulai
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Pusat Bandar Klang, Lax Boutique Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam tersedia untuk dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Lax Boutique Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Klang.

Alamat: Kompleks Tengku Kelana, No 106 Jalan Tengku Kelana KS1, Klang
Harga permulaan: MYR 148
   
Back to Top 

3 Hotel 99 - Klang @ Meru

    1.62 km dari Teluk Pulai
Hotel 99 - Bandar Klang 2-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Klang. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, kedai runcit, pengemasan harian, meja depan 24 jam, simpanan bagasi tersedia untuk dinikmati para tetamu. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Klang ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Hotel 99 - Bandar Klang.

Alamat: No 4G, Jalan Tangkak 1/KU 1, Klang
Harga permulaan: MYR 80
   
Back to Top 

4 Goldcourse Hotel Klang

    1.62 km dari Teluk Pulai
Goldcourse Hotel Klang terletak di kawasan popular Pusat Bandar Klang. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, daftar masuk/daftar keluar ekspres, simpanan bagasi tersedia untuk anda nikmati. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti sauna, kolam renang terbuka, spa, rumah urut, kolam renang (kanak-kanak), sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Terokai semua yang Klang boleh tawarkan dengan menjadikan Goldcourse Hotel Klang sebagai tapak anda.

Alamat: 9, Jalan Pasar, Klang
Harga permulaan: MYR 160
   
Back to Top 

5 Gocos Hotel

    1.63 km dari Teluk Pulai


Alamat: Jalan Pasar, Klang
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

6 OYO 472 Comfort Hotel 1

    1.72 km dari Teluk Pulai
Terletak di lokasi utama di Klang, Comfort Hotel Klang 2 puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga, restoran, are at hand. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Klang ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Comfort Hotel Klang 2.

Alamat: 26 Leboh Tapah, Off Jalan Goh Hock Huat, Klang
Harga permulaan: MYR 76
   
Back to Top 

7 Family Hotel Klang

    1.76 km dari Teluk Pulai
Family Hotel terletak di kawasan popular Pusat Bandar Klang. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, mesin faks, fotokopi, khidmat teksi, are at hand. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Family Hotel.

Alamat: 26A Lebuh Gopeng, Klang
Harga permulaan: MYR 97
   
Back to Top 

8 OYO 473 Comfort Hotel 2

    1.78 km dari Teluk Pulai
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Pusat Bandar Klang, Comfort Hotel Klang 1 menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, internet LAN (percuma). Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Klang boleh tawarkan dengan menjadikan Comfort Hotel Klang 1 sebagai tapak anda.

Alamat: No 40, Leboh Tapah, Off Jalan Goh Hock Huat, Klang
Harga permulaan: MYR 76
   
Back to Top 

9 Biz Hotel Klang

    1.84 km dari Teluk Pulai


Alamat: Jalan Stesen 1, Klang
Harga permulaan: MYR 93
   
Back to Top 

10 Euro Hotel Klang

    1.89 km dari Teluk Pulai
Berhenti di Euro Hotel Klang untuk meneroka keajaiban Klang. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, khidmat teksi, meja depan 24 jam hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, rak baju, kopi segera percuma, linen, cermin. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Euro Hotel Klang pilihan sempurna untuk penginapan anda di Klang.

Alamat: 2654 Persiaran Tengku Ampuan Rahimah, Klang, Klang
Harga permulaan: MYR 63
   
Back to Top 

11 Station Hotel Klang

    1.92 km dari Teluk Pulai
Station Hotel Klang terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Klang. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Wi-Fi percuma semua bilik, tokong, kedai runcit, pengemasan harian, kedai cenderahati hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Station Hotel Klang pilihan sempurna untuk penginapan anda di Klang.

Alamat: 27A, Jalan Stesen, Klang
Harga permulaan: MYR 59
   
Back to Top 

12 G House SPACIOUS 2.5 STORY HOME STAY

    2.08 km dari Teluk Pulai


Alamat: No 20 Lorong Tenggiri 1C ,Jalan Pelabuhan Klang, Klang
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

13 Play Klang Coshtel

    2.12 km dari Teluk Pulai


Alamat: Jalan Raya Timur, Klang
Harga permulaan: MYR 80
   
Back to Top 

14 Aliya Hotel Klang

    2.17 km dari Teluk Pulai
Berhenti di Aliya Hotel Klang untuk meneroka keajaiban Klang. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Boleh ditemui di hotel adalah khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, meja depan 24 jam, simpanan bagasi. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, bar mini. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Aliya Hotel Klang adalah pilihan hebat untuk menerokai Klang atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Lot 336, Jalan Meru Off Jalan Kapar, 41000 Klang Bandar DiRaja, Selangor Darul Ehsan., Klang
Harga permulaan: MYR 143
   
Back to Top 

15 Dream Garden Hotel

    2.21 km dari Teluk Pulai
Terletak di lokasi utama di Klang, Dream Garden Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Dream Garden Hotel. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, rak baju, cermin, tuala, internet wayarles (percuma). Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Dream Garden Hotel memenuhi keperluan anda.

Alamat: No. 36, Lorong Raja Bot, Klang
Harga permulaan: MYR 76
   
Back to Top