Daftar hotel di sekitar Terminal Bas Bintulu Sentral - Medan Jaya Commercial Centre, 97000 Bintulu, Sarawak, Malaysia.

 

    0.11 km dari Terminal Bas Bintulu Sentral


Alamat: No 11 Medan Jaya, Bintulu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.24 km dari Terminal Bas Bintulu Sentral
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Bandar Bintulu, WIWO Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, fotokopi, meja depan 24 jam terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk padang golf (dalam jarak 3 km) . WIWO Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Bintulu atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Lot 116-124, Lot 7668, Block 31, Kemena Land District, Bintulu
Harga permulaan: MYR 127 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.36 km dari Terminal Bas Bintulu Sentral
Motel Kapok 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Bintulu. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta di hotel. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, tuala, penyaman udara, meja, telefon. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Motel Kapok.

Alamat: Sublot No. 74, Parent Lot 7668 Jalan Kidurong, 97000 Bintulu, Sarawak, Malaysia, Bintulu
Harga permulaan: MYR 93 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.37 km dari Terminal Bas Bintulu Sentral
JC Mark Hotel 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Bintulu. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat teksi, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, simpanan bagasi hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, pembersih udara, rak baju, tablet dalam bilik, cermin. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, JC Mark Hotel memenuhi keperluan anda.

Alamat: No 109 (Lot 8180-8185), Block 31, Kemena Land District, Bintulu City Center, Bintulu, Malaysia, Bintulu
Harga permulaan: MYR 122 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.37 km dari Terminal Bas Bintulu Sentral
Kemena Hotel terletak di kawasan popular Bandar Bintulu. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Bintulu boleh tawarkan dengan menjadikan Kemena Hotel sebagai tapak anda.

Alamat: Lot 176, Assyakirin Commerce Sqaure, P.O. Box 2587, Sarawak, Bintulu
Harga permulaan: MYR 118 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.41 km dari Terminal Bas Bintulu Sentral
Promenade Hotel Bintulu terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Bintulu. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Promenade Hotel Bintulu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Promenade Hotel Bintulu adalah pilihan hebat untuk menerokai Bintulu atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Lot 8074, No. 178, Bintulu Sentral, Jalan Kidurong, Bintulu
Harga permulaan: MYR 169 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.43 km dari Terminal Bas Bintulu Sentral
NU Hotel adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Bintulu, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, mesra kerusi roda, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di NU Hotel .

Alamat: No. 126 Lot 8349 Assyakirin Commerce Square, Jalan Tanjung Kidurong, Bintulu
Harga permulaan: MYR 181 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.44 km dari Terminal Bas Bintulu Sentral


Alamat: LOT 250-254, Jalan Tanjung Kidurong, Bintulu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

9

    0.5 km dari Terminal Bas Bintulu Sentral


Alamat: Slot 43 of Plot 7668, Block 31, PH2 Kemena Land District, Bintulu
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

10 Inn86

    0.51 km dari Terminal Bas Bintulu Sentral
Terletak di lokasi utama di Bintulu, Inn86 puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Inn86. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, rak baju, kopi segera percuma, linen, cermin. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Inn86.

Alamat: LOT7551, GROUND FLOOR, ASSYAKIRIN COMMERCIAL SQUARE,, Bintulu
Harga permulaan: MYR 89 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.67 km dari Terminal Bas Bintulu Sentral
101 Hotel Bintulu adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Bintulu, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, kedai runcit, pengemasan harian, khidmat teksi di hotel. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, penyaman udara, meja, bar mini. Gunakan fasiliti rekreasi hotel, termasuk padang golf (dalam jarak 3 km) , meja biliard, karaoke, bilik permainan. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan 101 Hotel Bintulu pilihan sempurna untuk penginapan anda di Bintulu.

Alamat: No. 203, Lot 7932, Assyakirin Commerce Square, Jalan Bunga Raya, Bintulu
Harga permulaan: MYR 101 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.34 km dari Terminal Bas Bintulu Sentral
My Inn 1-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Bintulu. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. My Inn menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Bintulu tidak dapat dilupakan.

Alamat: Sublot 197,Lot 960, Block 31,Kemena land District, No 95, Kemena Commercial Centre, Jalan Tanjung Ba, Bintulu
Harga permulaan: MYR 76 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.4 km dari Terminal Bas Bintulu Sentral
Imperial Suites Bintulu 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Bintulu. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, dapur, mesra kerusi roda, pengemasan harian tersedia untuk dinikmati para tetamu. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti rak baju, linen, cermin, sofa, tuala. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti pusat kecergasan, kolam renang terbuka, taman permainan kanak-kanak, kolam renang (kanak-kanak). Imperial Suites Bintulu adalah pilihan hebat untuk menerokai Bintulu atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Lot 3213,3630,3631, Tanjung Batu Road,, Bintulu
Harga permulaan: MYR 283 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.45 km dari Terminal Bas Bintulu Sentral
Terletak di Bandar Bintulu, DK Value Inn adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Bintulu. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, khidmat teksi, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya tersedia untuk anda nikmati. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Akses ke kemudahan hotel meja biliard akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di DK Value Inn.

Alamat: No 188A, Lot 1007, Kemena Commercial Centre, Jalan Tg. Batu, Bintulu
Harga permulaan: MYR 68 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.52 km dari Terminal Bas Bintulu Sentral
Regent Hotel adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Bintulu, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta di hotel. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Bintulu boleh tawarkan dengan menjadikan Regent Hotel sebagai tapak anda.

Alamat: 166-169 Kemena Commercial Centre, Jalan Tanjung Batu, P.O. Box 47, Bintulu
Harga permulaan: MYR 89 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top