Daftar hotel di sekitar Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani - Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani, Jalan Kuala Ketil, Sungai Petani, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia.

 

1 Hotel Seri Malaysia Sungai Petani

    0.29 km dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani
Hotel Seri Malaysia Sungai Petani terletak di kawasan popular Sungai Petani Central. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Kemudahan-kemudahan seperti meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik, bilik keluarga tersedia untuk anda nikmati. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, penyaman udara, bar mini, telefon, TV satelit/kabel. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti taman. Hotel Seri Malaysia Sungai Petani menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Sungai Petani tidak dapat dilupakan.

Alamat: Seksyen 21, Jalan Pasar, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 109 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

2 Sp Central Hotel

    0.31 km dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani


Alamat: 6 Jalan Ibrahim,, Alor Setar
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

3 Babylon Guest House

    0.37 km dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Sungai Petani Central, Babylon Homestay menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Wi-Fi percuma dalam semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, kemudahan mesyuarat , kemudahan BBQ terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia internet tanpa wayar (percuma), bilik tidak merokok, pendingin hawa, beranda/teres, kipas. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti kolam renang luar, kolam renang (kanak-kanak), sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Babylon Homestay pilihan sempurna untuk penginapan anda di Sungai Petani.

Alamat: Persiaran Cinta Sayang, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 113 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

4 Asiago Hotel

    0.39 km dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani


Alamat: 680D, Jalan Kuala Ketil, Pekan Lama, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 75 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

5 Twenty Two Guesthouse

    0.76 km dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani


Alamat: Jalan Sekerat, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 518 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

6 M Season Boutique Hotel

    0.86 km dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani
M Season Boutique Hotel terletak di kawasan popular Sungai Petani Central. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma dalam semua bilik, kedai runcit, pengemasan harian, mesin faks, pencetak, are at hand. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, M Season Boutique Hotel memenuhi keperluan anda.

Alamat: No.119,-120, A-B-C, Jalan Masjid 1, Taman Pekan Baru, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 88 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

7 Merilton Hotel

    0.87 km dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani


Alamat: Jalan Kampung Baru, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 88 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

8 D'Vista Hotel

    0.91 km dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani


Alamat: Jalan Kampung Baru, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

9 The Jerai Hotel Sungai Petani

    1.07 km dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani
Terletak di Sungai Petani Central, Sungai Petani Inn adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Sungai Petani. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik, pengangkutan lapangan terbang. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti pusat kecergasan, kolam renang terbuka, kolam renang (kanak-kanak). Terokai semua yang Sungai Petani boleh tawarkan dengan menjadikan Sungai Petani Inn sebagai tapak anda.

Alamat: 427 Jalan Kolam Air, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 79 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

10 Naim's Homestay

    1.21 km dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani


Alamat: Lorong 50, Taman Petani Jaya, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

11 HOMESTAY SUNGAI PETANI

    1.26 km dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani


Alamat: 56, TAMAN MUTIARA SUNGAI PETANI, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

12 OYO 937 Lucky Hotel

    1.34 km dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani


Alamat: No 156, Jalan Mawar 2, Taman Pekan Baru,, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

13 Big Banana Hotel

    1.46 km dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani


Alamat: 243, Jalan Mawar 3/3, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 92 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

14 CS Resort Home 1

    1.47 km dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani
Terletak di Sungai Petani Central, CS Resort Home 1 adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Sungai Petani. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma dalam semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga, kawasan merokok tersedia untuk anda nikmati. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti internet tanpa wayar (percuma), bilik tidak merokok, pendingin hawa, kipas, wayang dalaman. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di CS Resort Home 1.

Alamat: No 6 Lorong 31, Taman Petani Jaya, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 932 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

15 CS Resort Home 2

    1.51 km dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani
CS Resort Home 2 adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Sungai Petani, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma dalam semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga, kawasan merokok terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia internet tanpa wayar (percuma), bilik tidak merokok, pendingin hawa, kipas, wayang dalaman. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti taman. CS Resort Home 2 menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Sungai Petani tidak dapat dilupakan.

Alamat: No 18 Lorong 29, Taman Petani Jaya, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 573 | Selengkapnya:
   

Back to Top

--