Daftar hotel di sekitar Terminal Masai - Taman Bunga Raya, 81750 Masai, Johor, Malaysia.

 

1 Tiong Nam Hotel

    0.17 km dari Terminal Masai
Berhenti di Tiong Nam Hotel untuk meneroka keajaiban Johor Bahru. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. All the necessary facilities, including khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, khidmat teksi, are at hand. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti kopi segera percuma, cermin, tuala, internet wayarles, internet wayarles (percuma). Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Tiong Nam Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Johor Bahru.

Alamat: No. 39, Jalan Bunga Dahlia, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 63
   
Back to Top 

2 OYO 89702 Md Hotel Masai

    0.24 km dari Terminal Masai


Alamat: 61, Jalan Kiambang, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

3 Li Garden Hotel

    0.47 km dari Terminal Masai
Terletak di Masai, Li Garden Hotel adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Johor Bahru. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, restoran terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan internet wayarles, penyaman udara, meja, telefon, internet. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Li Garden Hotel.

Alamat: No. 3A, Jalan Serangkai 1, Taman Bukit Dahlia, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 72
   
Back to Top 

4 Peach Hill Hotel & Cafe

    0.51 km dari Terminal Masai
Peach Hill Hotel & Cafe terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Johor Bahru. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, mesra kerusi roda, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta tersedia untuk dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti padang golf (dalam jarak 3 km) , rumah urut. Tidak kira apa tujuan anda melawati Johor Bahru, Peach Hill Hotel & Cafe akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 57, Jalan Masai Utama 1, Taman Masai Utama, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 93
   
Back to Top 

5 OYO 89948 Hotel Masai Utama

    0.55 km dari Terminal Masai
Hotel Masai Utama terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Johor Bahru. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Hotel Masai Utama menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Johor Bahru tidak dapat dilupakan.

Alamat: No 103, Jalan Masai Utama 1, Taman Masai Utama, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 89
   
Back to Top 

6 7 Heaven Boutique Hotel

    1.51 km dari Terminal Masai


Alamat: NO 51 JALAN SURIA 7 BANDAR SERI ALAM, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 93
   
Back to Top 

7 Rose Cottage Hotel Bandar Seri Alam

    1.57 km dari Terminal Masai
Berhenti di Rose Cottage Hotel Bandar Seri Alam untuk meneroka keajaiban Johor Bahru. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Rose Cottage Hotel Bandar Seri Alam. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, televisyen untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Rose Cottage Hotel Bandar Seri Alam menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Johor Bahru tidak dapat dilupakan.

Alamat: No. 57, Jalan Suria 7, Business Park Bandar Seri Alam Masai, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 89
   
Back to Top 

8 Swan Garden Hotel

    1.59 km dari Terminal Masai
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Masai, Swan Garden Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, fasiliti mesyuarat, bilik keluarga tersedia untuk dinikmati para tetamu. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, panggilan kejut. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Swan Garden Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Johor Bahru.

Alamat: No. 26, Jalan Suria 7,, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 139
   
Back to Top 

9 TS Hotel Taman Rinting

    2.05 km dari Terminal Masai
Berhenti di TS Hotel Taman Rinting untuk meneroka keajaiban Johor Bahru. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, kemudahan mesyuarat , pusat perniagaan, restoran di hotel. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, akses internet (wayarles), bilik tidak merokok, pendingin hawa, meja. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti sauna, spa, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Tidak kira apa tujuan anda melawati Johor Bahru, TS Hotel Taman Rinting akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: No. 7,9,11, Jalan Sena 2, Taman Rinting, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 76
   
Back to Top 

10 Hatem Homestay

    2.12 km dari Terminal Masai


Alamat: No 83, Jalan Semerbak 12, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 283
   
Back to Top 

11 6-9 pax family apt 1000sqf 15 Min town

    2.38 km dari Terminal Masai


Alamat: Jalan Sierra Perdana 6/3, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 228
   
Back to Top 

12 AB HOME [First Suite] PASIR GUDANG #Seri Alam

    2.48 km dari Terminal Masai


Alamat: 34,Jalan Tasek Maya 3,Bandar Seri Alam, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

13 Casa DCendana Muslim Homestay Pasir Gudang

    2.5 km dari Terminal Masai


Alamat: 9 Jalan Cendana 5/4 Taman Cendana, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

14 OYO 432 My 7 Days Inn

    2.85 km dari Terminal Masai


Alamat: No.33, Jalan Rusa 1, Taman Scientex, Pasir Gudang, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

15 TS Hotel - Scientex

    2.85 km dari Terminal Masai
Berhenti di TS Hotel - Scientex untuk meneroka keajaiban Johor Bahru. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. All the necessary facilities, including Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, restoran, khidmat dobi, kedai kopi, are at hand. Televisyen skrin rata, internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara, meja boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Johor Bahru, TS Hotel - Scientex akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: No.17, Jalan Rusa 1, Taman Scientex,, Johor Bahru
Harga permulaan: MYR 89
   
Back to Top