Daftar hotel di sekitar The Old Court House - 7, Jalan Barrack, 93000 Kuching, Sarawak, Malaysia.

 

1 The Waterfront Hotel

    0.1 km dari The Old Court House
The Waterfront Hotel adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuching, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Kemudahan-kemudahan seperti khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, khidmat teksi tersedia untuk anda nikmati. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti pusat kecergasan, kolam renang tertutup, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Terokai semua yang Kuching boleh tawarkan dengan menjadikan The Waterfront Hotel sebagai tapak anda.

Alamat: 68, Jalan Tun Abang Haji Openg, Kuching
Harga permulaan: MYR 270
   
Back to Top 

2 The Ranee Boutique Suites

    0.11 km dari The Old Court House
The Ranee Boutique Suites adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuching, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, kedai cenderahati, khidmat pos, khidmat teksi terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Televisyen skrin rata, linen, cermin, tuala, internet wayarles boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti rumah urut. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan The Ranee Boutique Suites pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuching.

Alamat: No 6 & 7, Main Bazaar, Kuching
Harga permulaan: MYR 321
   
Back to Top 

3 Hornbill Hostel

    0.12 km dari The Old Court House


Alamat: 14 Jalan Carpenter, Kuching
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

4 Kuching Waterfront Lodge

    0.15 km dari The Old Court House
Kuching Waterfront Lodge terletak di kawasan popular Pusat bandar Kuching. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, khidmat teksi, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, are at hand. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan tuala, cermin, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Kuching boleh tawarkan dengan menjadikan Kuching Waterfront Lodge sebagai tapak anda.

Alamat: No. 15, Main Bazaar, Kuching
Harga permulaan: MYR 118
   
Back to Top 

5 SPOT ON 89886 Backpacker's Stay Services

    0.16 km dari The Old Court House
Backpacker Stay adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuching, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, khidmat teksi, meja depan 24 jam hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, selipar, tuala, internet wayarles, internet wayarles (percuma). Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Backpacker Stay adalah pilihan hebat untuk menerokai Kuching atau Cuma untuk berehat.

Alamat: 23 JALAN CARPENTER, Kuching
Harga permulaan: MYR 21
   
Back to Top 

6 The Walk Star Guesthouse

    0.19 km dari The Old Court House


Alamat: 22, Carpenter Street, Kuching, Sarawak, Kuching
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

7 Threehouse Bed & Breakfast

    0.21 km dari The Old Court House


Alamat: 51, Upper China Street, Kuching
Harga permulaan: MYR 46
   
Back to Top 

8 SPOT ON 89929 Tropical Lodge

    0.22 km dari The Old Court House


Alamat: 37, China Street, Kuching
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

9 Little Houses

    0.22 km dari The Old Court House


Alamat: No. 58 Upper China Street, Kuching
Harga permulaan: MYR 80
   
Back to Top 

10 Hornbill's Nest Kuching

    0.24 km dari The Old Court House


Alamat: No.40 (Lot 61) Carpenter Street, Kuching
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

11 Loft Waterfront Kuching

    0.32 km dari The Old Court House


Alamat: 47, Jalan Main Bazaar., Kuching
Harga permulaan: MYR 51
   
Back to Top 

12 Merdeka Palace Hotel & Suites

    0.39 km dari The Old Court House
Merdeka Palace Hotel & Suites adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuching, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Kemudahan-kemudahan seperti khidmat bilik 24 jam, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, kedai cenderahati, khidmat pos tersedia untuk anda nikmati. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, karpet, ruang tamu asing, bilik larangan merokok, penyaman udara. Berehat dari hari yang panjang dan gunakan pusat kecergasan, sauna, kolam renang terbuka, taman permainan kanak-kanak, bilik wap. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Merdeka Palace Hotel & Suites pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuching.

Alamat: Jalan Tun Abang Haji Openg, P.O. Box A298, Kuching
Harga permulaan: MYR 135
   
Back to Top 

13 The Apartments at Merdeka Palace Hotel

    0.39 km dari The Old Court House
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Pusat bandar Kuching, The Apartments at Merdeka Palace Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik, penjagaan kanak-kanak tersedia untuk dinikmati para tetamu. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti internet wayarles, penyaman udara, meja, bar mini, internet wayarles (caj dikenakan). Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti pusat kecergasan, sauna, kolam renang terbuka, rumah urut, bilik wap. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan The Apartments at Merdeka Palace Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuching.

Alamat: Jalan Tun Abang Haji Openg, P.O. Box A298, Kuching
Harga permulaan: MYR 266
   
Back to Top 

14 The Marian Boutique Lodging House

    0.41 km dari The Old Court House


Alamat: No. 25 & 27 Wayang Street, Kuching
Harga permulaan: MYR 181
   
Back to Top 

15 Wadi Rum , Kuching

    0.44 km dari The Old Court House


Alamat: Lebuh Wayang, Kuching
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top