Daftar hotel di sekitar Tikam Batu - 08600 Tikam Batu, Kedah, Malaysia.

 

    3.27 km dari Tikam Batu


Alamat: 16, Tingkat 1 and 2, Jalan Padang Temus, Taman Temusu, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    4.04 km dari Tikam Batu


Alamat: Lot 259/2, Jalan Sekolah Sungai Pasir, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 359 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    4.68 km dari Tikam Batu
Rock Wood Hotel adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Sungai Petani, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Rock Wood Hotel. Televisyen skrin rata, pendiang api, cermin, tuala, internet wayarles (percuma) boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Sungai Petani boleh tawarkan dengan menjadikan Rock Wood Hotel sebagai tapak anda.

Alamat: 28 & 29, Jalan PPZ 1, Pusat Perniagaan Zamrud,, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 88 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    5.11 km dari Tikam Batu
Berhenti di De Selesa Guest House untuk meneroka keajaiban Sungai Petani. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. All the necessary facilities, including tempat letak kereta, bilik keluarga, restoran, kedai kopi, salun, are at hand. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, kopi segera percuma, teh percuma, cermin, sofa. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti padang golf (dalam jarak 3 km) , taman. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Sungai Petani ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di De Selesa Guest House.

Alamat: No. 617 Lebuh Nilam, Taman Delima,, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 280 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    5.19 km dari Tikam Batu


Alamat: C-102, Jalan Indah 2, Taman Sejati Indah, Kuala Muda, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    5.21 km dari Tikam Batu


Alamat: Jalan Seri Gedong 14, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    5.33 km dari Tikam Batu


Alamat: No.18, Jalan Permatang Gedong, Taman Sejati Indah, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 79 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    5.39 km dari Tikam Batu
The Pure Hotel Sungai Petani terletak di kawasan popular Sungai Petani Central. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, meja depan 24 jam terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, panggilan kejut untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti denai kembara, padang golf (dalam jarak 3 km) , kolam renang (kanak-kanak), sebelum pulang ke bilik untuk berehat. The Pure Hotel Sungai Petani adalah pilihan hebat untuk menerokai Sungai Petani atau Cuma untuk berehat.

Alamat: No A - 2, Jalan Indah 1, Taman Sejati Indah, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 238 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    5.46 km dari Tikam Batu
Emerald Puteri Hotel terletak di kawasan popular Sungai Petani Central. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik tersedia untuk anda nikmati. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, rak baju, linen, cermin, tuala untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti kolam renang terbuka. Emerald Puteri Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Sungai Petani atau Cuma untuk berehat.

Alamat: 50, Jalan Permatang Gedong, Taman Sejati Indah, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 117 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    5.78 km dari Tikam Batu


Alamat: E-1 Jalan Indah Dua, Taman Sejati Indah,, Alor Setar
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    5.83 km dari Tikam Batu
Park Avenue Hotel Sungai Petani terletak di kawasan popular Sungai Petani Central. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, kedai runcit, khidmat pos, khidmat teksi, mesra kerusi roda tersedia untuk dinikmati para tetamu. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, panggilan kejut, meja untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Gunakan fasiliti rekreasi hotel, termasuk lorong boling, pusat kecergasan, kolam renang terbuka, rumah urut, kolam renang (kanak-kanak). Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Park Avenue Hotel Sungai Petani memenuhi keperluan anda.

Alamat: E-1, Jalan Indah Dua, Taman Sejati Indah, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 100 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    6.41 km dari Tikam Batu


Alamat: 14 Lorong Tanjung 1, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    6.66 km dari Tikam Batu


Alamat: no16,lorong hulubalang 5, Pulau Pinang
Harga permulaan: MYR 159 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    6.66 km dari Tikam Batu
Terletak di Sungai Petani Central, CS Resort Home 1 adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Sungai Petani. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma dalam semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga, kawasan merokok tersedia untuk anda nikmati. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti internet tanpa wayar (percuma), bilik tidak merokok, pendingin hawa, kipas, wayang dalaman. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di CS Resort Home 1.

Alamat: No 6 Lorong 31, Taman Petani Jaya, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 932 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    6.68 km dari Tikam Batu
CS Resort Home 2 adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Sungai Petani, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma dalam semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga, kawasan merokok terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia internet tanpa wayar (percuma), bilik tidak merokok, pendingin hawa, kipas, wayang dalaman. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti taman. CS Resort Home 2 menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Sungai Petani tidak dapat dilupakan.

Alamat: No 18 Lorong 29, Taman Petani Jaya, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 573 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top