<

Tampilkan hanya 5 Star Hotels 4 Star Hotels atau 3 Star Hotels sekitar Tourist Information Center


Daftar hotel di sekitar Tourist Information Center - Bandar Alor Setar, 05000 Alor Setar, Kedah, Malaysia.

 

1 Hostel Ah Wai Hostel Ah Zhi

    0.32 km dari Tourist Information Center


Alamat: Jalan Sultan Muhammad Jiwa, Alor Setar
Harga permulaan: MYR 59
   
Back to Top 

2 Private Heritage Suite in Alor Setar City Centre

    0.32 km dari Tourist Information Center


Alamat: 87 Pekan Melayu, Alor Setar
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

3 38PC

    0.33 km dari Tourist Information Center


Alamat: Jalan Tunku Yaccob, Alor Setar
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

4 The Jerai Hotel Alor Setar

    0.8 km dari Tourist Information Center
The Regency Hotel Alor Star adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Alor Setar, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Kemudahan-kemudahan seperti tempat letak kereta, khidmat bilik, restoran tersedia untuk anda nikmati. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan internet wayarles, penyaman udara, meja, bar mini, telefon. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Alor Setar, The Regency Hotel Alor Star akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: Lot 134 - 141 Jalan Sultan Badlishah, Alor Setar
Harga permulaan: MYR 131
   
Back to Top 

5 Hotel Grand Crystal

    0.82 km dari Tourist Information Center
Hotel Grand Crystal 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Alor Setar. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, rak baju, linen, cermin, tuala. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti kolam renang terbuka. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Alor Setar ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Hotel Grand Crystal.

Alamat: 40, Jalan Kampung Perak, Alor Setar
Harga permulaan: MYR 101
   

Back to Top 

6 OYO 44053 El Zahra Moda Alor Setar

    0.82 km dari Tourist Information Center


Alamat: No. 58, Kompleks Perniagaan Sultan Abdul Hamid, Taman Sultan Badlishah, Alor Setar
Harga permulaan: MYR 0
   

Back to Top 

7 JP Hotel Alor Setar

    0.91 km dari Tourist Information Center
JP Hotel Alor Setar adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Alor Setar, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, restoran, kedai kopi tersedia untuk anda nikmati. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di JP Hotel Alor Setar.

Alamat: 115, Kompleks Sultan Abdul Hamid, Jalan Pegawai, Alor Setar
Harga permulaan: MYR 89
   

Back to Top 

8 Sentosa Regency Hotel

    1.01 km dari Tourist Information Center
Berhenti di Sentosa Regency Hotel untuk meneroka keajaiban Alor Setar. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, mesin faks, fotokopi, are at hand. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Alor Setar boleh tawarkan dengan menjadikan Sentosa Regency Hotel sebagai tapak anda.

Alamat: 250 Jalan Putra, Alor Setar
Harga permulaan: MYR 131
   
Back to Top 

9 Starcity Hotel

    1.04 km dari Tourist Information Center
Terletak di lokasi utama di Alor Setar, Starcity Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia teh percuma, karpet, rak baju, selipar, kopi segera percuma. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Alor Setar boleh tawarkan dengan menjadikan Starcity Hotel sebagai tapak anda.

Alamat: 88, Jalan Pintu Sepuluh, Alor Setar, Kedah, Alor Setar
Harga permulaan: MYR 169
   
Back to Top 

10 Bee Garden Motel

    1.05 km dari Tourist Information Center
Bee Garden Motel terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Alor Setar. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, restoran terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, televisyen. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Bee Garden Motel.

Alamat: No.2512, 2513, 2514, 2515, Kompleks Tuanku Yaacob, Lebuhraya Darul Aman, Alor Setar
Harga permulaan: MYR 46
   
Back to Top 

11 Fuller Hotel Alor Setar

    1.05 km dari Tourist Information Center
Berhenti di Fuller Hotel untuk meneroka keajaiban Alor Setar. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Fuller Hotel. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Fuller Hotel memenuhi keperluan anda.

Alamat: No 1, Jalan Kompleks Perniagaan Pintu 10, Jalan Pintu Sepuluh, Alor Setar
Harga permulaan: MYR 118
   
Back to Top 

12 Kuala Kedah Taman Bersatu / Frasers Homestay(143)

    1.06 km dari Tourist Information Center


Alamat: 516a Jalan Lumpur, Alor Setar
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

13 JP Hotel Fasa 2

    1.18 km dari Tourist Information Center
J Hotel Alor Setar 2-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Alor Setar. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta tersedia untuk dinikmati para tetamu. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, TV satelit/kabel. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Alor Setar boleh tawarkan dengan menjadikan J Hotel Alor Setar sebagai tapak anda.

Alamat: 159, Kompleks Perniagaan Sultan Abdul Hamid, Fasa 2, Jalan Pegawai, Alor Setar
Harga permulaan: MYR 84
   
Back to Top 

14 Hotel Royale Signature

    1.22 km dari Tourist Information Center


Alamat: No 78 Jalan Lumpur Alor Setar, Alor Setar
Harga permulaan: MYR 190
   
Back to Top 

15 Kuala Kedah Taman Bersatu / Frasers Homestay(143A)

    1.29 km dari Tourist Information Center


Alamat: Jalan Bersatu 16,Taman Bersatu Fasa 4,Jalan Batas Paip, Alor Setar
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top