Daftar hotel di sekitar Tuanku Ja'afar Hospital, Seremban - Jalan Rasah, Bukit Rasah, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.

 

1 Hotel Rasah Seremban

    0.23 km dari Tuanku Ja'afar Hospital, Seremban
Terletak di Rasah, Hotel Rasah Seremban adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Seremban. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, telefon di bilik mandi, tuala, pengesan asap, internet wayarles. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Seremban boleh tawarkan dengan menjadikan Hotel Rasah Seremban sebagai tapak anda.

Alamat: 1448 Jalan Rasah, Seremban
Harga permulaan: MYR 61 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

2 Buddy Hotel

    0.25 km dari Tuanku Ja'afar Hospital, Seremban
Berhenti di Buddy Hotel untuk meneroka keajaiban Seremban. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga, kawasan merokok terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, panggilan kejut, meja boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Seremban, Buddy Hotel akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 1444, Jalan Rasah, Bukit Rasah Biz Centre, Seremban
Harga permulaan: MYR 49 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

3 Kabhi's Villa - Homestay (Semi-D House)

    0.55 km dari Tuanku Ja'afar Hospital, Seremban


Alamat: 464 Bukit Rasah, Seremban
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

4 Holiday Retreat Villa ( HRV)

    1.21 km dari Tuanku Ja'afar Hospital, Seremban


Alamat: 395 Jalan Bkt Kelisa 5, Seremban
Harga permulaan: MYR 1,121 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

5 Royals Star Hotel

    1.26 km dari Tuanku Ja'afar Hospital, Seremban
Terletak di lokasi utama di Seremban, Royals Star Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik, bilik keluarga tersedia untuk dinikmati para tetamu. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Seremban, Royals Star Hotel akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: No.509, Jalan Tuanku Antah, Seremban
Harga permulaan: MYR 78 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

6 Royale Chulan Seremban

    1.35 km dari Tuanku Ja'afar Hospital, Seremban
Berhenti di The Royale Bintang Resort & Spa Seremban untuk meneroka keajaiban Seremban. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di The Royale Bintang Resort & Spa Seremban. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan ruang tamu asing, internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti pusat kecergasan, kolam renang terbuka, spa, rumah urut, taman permainan kanak-kanak. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di The Royale Bintang Resort & Spa Seremban.

Alamat: Jalan A.S Dawood, Seremban
Harga permulaan: MYR 323 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

7 Klana Resort Seremban

    1.6 km dari Tuanku Ja'afar Hospital, Seremban
Klana Resort Seremban terletak di kawasan popular Bandar Seremban. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, kedai runcit, pengemasan harian, kedai cenderahati, mesra kerusi roda tersedia untuk dinikmati para tetamu. Internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, panggilan kejut boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk pusat kecergasan, sauna, kolam renang terbuka, spa, rumah urut. Klana Resort Seremban menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Seremban tidak dapat dilupakan.

Alamat: PT 4388 Jalan Penghulu Cantik, Seremban
Harga permulaan: MYR 217 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

8 LSH Homestay

    1.69 km dari Tuanku Ja'afar Hospital, Seremban


Alamat: Taman Cheong Loong, Seremban
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

9 Carlton Star Hotel

    1.71 km dari Tuanku Ja'afar Hospital, Seremban
Carlton Star Hotel terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Seremban. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, Wi-Fi di tempat awam tersedia untuk anda nikmati. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, panggilan kejut, meja untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Carlton Star Hotel memenuhi keperluan anda.

Alamat: No.47, Jalan Dato' Sheikh Ahmad,, Seremban
Harga permulaan: MYR 74 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

10 Hotel Seri Malaysia Seremban

    1.85 km dari Tuanku Ja'afar Hospital, Seremban


Alamat: Jalan Sungai Ujong, Seremban
Harga permulaan: MYR 135 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

11 Rasah Sweet Homestay

    1.85 km dari Tuanku Ja'afar Hospital, Seremban


Alamat: Jalan Rasah, taman ban aik, Seremban
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

12 Angsa Hotel

    1.86 km dari Tuanku Ja'afar Hospital, Seremban
Angsa Hotel terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Seremban. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, bilik keluarga di hotel. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, televisyen. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Angsa Hotel menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Seremban tidak dapat dilupakan.

Alamat: 114 Jalan Dato Bandar Tunggal, Seremban
Harga permulaan: MYR 61 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

13 LUXURY DESIGNER HOUSE

    1.96 km dari Tuanku Ja'afar Hospital, Seremban


Alamat: n0.2 jalan bidara 3 seremban, Seremban
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

14 OYO 680 Seremban Inn

    2.05 km dari Tuanku Ja'afar Hospital, Seremban


Alamat: 39 Jalan Tuanku Munawir, Seremban
Harga permulaan: MYR 115 | Selengkapnya:
   

Back to Top 

15 OYO 776 Fame Hotel

    2.1 km dari Tuanku Ja'afar Hospital, Seremban


Alamat: Ground Floor, Wisma City Kingdom, Taman AST, Jalan Sg. Ujong, Seremban
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
   

Back to Top