Daftar hotel di sekitar Universiti Kuala Lumpur - Malaysian Spanish Institute (UniKL MSI) - Kulim Hi-tech Park, 09000 Kulim, Kedah, Malaysia.

 

1 Fuller Hotel Kulim

    1.41 km dari Universiti Kuala Lumpur - Malaysian Spanish Institute (UniKL MSI)
Berhenti di Fuller Hotel Kulim untuk meneroka keajaiban Alor Setar. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Fuller Hotel Kulim. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, kopi segera percuma, teh percuma, tablet dalam bilik, linen. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Fuller Hotel Kulim menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Alor Setar tidak dapat dilupakan.

Alamat: 50, KOTA KENARI, Kulim
Harga permulaan: MYR 127
   
Back to Top 

2 Bougainvillea Homestay

    2.07 km dari Universiti Kuala Lumpur - Malaysian Spanish Institute (UniKL MSI)


Alamat: No 354 Jalan 4 Kota Kenari 09000 Kulim Kedah Darul Aman, Kulim
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

3 Hotel Seri Malaysia Kulim

    2.07 km dari Universiti Kuala Lumpur - Malaysian Spanish Institute (UniKL MSI)
Hotel Seri Malaysia Kulim adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Alor Setar, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, bar mini boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Akses ke kemudahan hotel kolam renang terbuka, kolam renang (kanak-kanak), taman akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Hotel Seri Malaysia Kulim menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Alor Setar tidak dapat dilupakan.

Alamat: No 2 Taman Tasik Putra, Kulim
Harga permulaan: MYR 135
   
Back to Top 

4 Anak Ibu Homestay KTC 2

    2.18 km dari Universiti Kuala Lumpur - Malaysian Spanish Institute (UniKL MSI)


Alamat: 599 lorong ktc 2/24, Kulim
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

5 D'Sandra Homestay

    2.28 km dari Universiti Kuala Lumpur - Malaysian Spanish Institute (UniKL MSI)


Alamat: 14 Lorong Bangau 3, Kulim
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

6 Tune Hotel - Kulim, Kedah

    3.12 km dari Universiti Kuala Lumpur - Malaysian Spanish Institute (UniKL MSI)
Tune Hotel - Kulim, Kedah adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Alor Setar, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Boleh ditemui di hotel adalah meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tune Hotel - Kulim, Kedah adalah pilihan hebat untuk menerokai Alor Setar atau Cuma untuk berehat.

Alamat: No. 4, Jalan KLC Satu (1), Landmark Central, Kulim
Harga permulaan: MYR 110
   
Back to Top 

7 Big Apple Hotel

    3.22 km dari Universiti Kuala Lumpur - Malaysian Spanish Institute (UniKL MSI)


Alamat: Lorong Tunku Asaad, Kulim
Harga permulaan: MYR 72
   
Back to Top 

8 Mizati De Baiduri Homestay

    3.31 km dari Universiti Kuala Lumpur - Malaysian Spanish Institute (UniKL MSI)


Alamat: No.17, Baiduri 1, Kulim
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

9 OYO 1180 Village View Motel

    3.35 km dari Universiti Kuala Lumpur - Malaysian Spanish Institute (UniKL MSI)


Alamat: No. 20, Jalan Melawis 1, Taman Melawis, Kulim
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

10 OYO 986 Oyasumi Hotel

    3.64 km dari Universiti Kuala Lumpur - Malaysian Spanish Institute (UniKL MSI)


Alamat: 8, Lorong 1, Taman Seri Akasia, Kulim
Harga permulaan: MYR 93
   
Back to Top 

11 OYO 89486 Kulim Inn

    4.15 km dari Universiti Kuala Lumpur - Malaysian Spanish Institute (UniKL MSI)
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Kulim, Kulim Inn menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Boleh ditemui di hotel adalah khidmat bilik 24 jam, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Alor Setar ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Kulim Inn.

Alamat: Jalan Bukit Alwi, Kulim
Harga permulaan: MYR 122
   
Back to Top 

12 OYO 44058 MOTEL SRE BAYAM

    4.54 km dari Universiti Kuala Lumpur - Malaysian Spanish Institute (UniKL MSI)


Alamat: 411, Taman Bayam Indah, Paya Besar, Lunas
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

13 W F MOTEL

    5.27 km dari Universiti Kuala Lumpur - Malaysian Spanish Institute (UniKL MSI)


Alamat: 933 LEMBAH IMPIANA 5, TAMAN LEMBAH IMPIANA 1, Kulim
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

14 Urban Inn Kulim

    5.47 km dari Universiti Kuala Lumpur - Malaysian Spanish Institute (UniKL MSI)
Urban Inn Kulim terletak di kawasan popular Kulim. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, kedai runcit, pengemasan harian, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, are at hand. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, cermin, tuala, pengesan asap, internet wayarles (percuma). Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Alor Setar ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Urban Inn Kulim.

Alamat: 925 - 926, Jalan Lembah Impiana 5, Lembah Impiana 3, Kulim
Harga permulaan: MYR 84
   
Back to Top 

15 ECO93 Vacation Home Lunas

    5.63 km dari Universiti Kuala Lumpur - Malaysian Spanish Institute (UniKL MSI)
ECO93 Vacation Home Lunas terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Alor Setar. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Tempat letak kereta, bilik keluarga, restoran hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, bilik mandi tambahan, tandas tambahan, cermin, sofa. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. ECO93 Vacation Home Lunas adalah pilihan hebat untuk menerokai Alor Setar atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Jalan Sepakat, Lunas
Harga permulaan: MYR 295
   
Back to Top