Daftar hotel di sekitar Wisma Pakar Perbidanan Dan Sakit Puan - 11, Lorong 17, Taman Petani Jaya, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia.

 

    0.51 km dari Wisma Pakar Perbidanan Dan Sakit Puan
Terletak di Sungai Petani Central, CS Resort Home 1 adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Sungai Petani. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma dalam semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga, kawasan merokok tersedia untuk anda nikmati. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti internet tanpa wayar (percuma), bilik tidak merokok, pendingin hawa, kipas, wayang dalaman. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di CS Resort Home 1.

Alamat: No 6 Lorong 31, Taman Petani Jaya, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 932 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.52 km dari Wisma Pakar Perbidanan Dan Sakit Puan
CS Resort Home 2 adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Sungai Petani, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma dalam semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga, kawasan merokok terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia internet tanpa wayar (percuma), bilik tidak merokok, pendingin hawa, kipas, wayang dalaman. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti taman. CS Resort Home 2 menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Sungai Petani tidak dapat dilupakan.

Alamat: No 18 Lorong 29, Taman Petani Jaya, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 573 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.62 km dari Wisma Pakar Perbidanan Dan Sakit Puan


Alamat: Jalan Kampung Baru, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 88 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.63 km dari Wisma Pakar Perbidanan Dan Sakit Puan


Alamat: Jalan Kampung Baru, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.95 km dari Wisma Pakar Perbidanan Dan Sakit Puan


Alamat: 680D, Jalan Kuala Ketil, Pekan Lama, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 75 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.99 km dari Wisma Pakar Perbidanan Dan Sakit Puan
M Season Boutique Hotel terletak di kawasan popular Sungai Petani Central. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma dalam semua bilik, kedai runcit, pengemasan harian, mesin faks, pencetak, are at hand. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, M Season Boutique Hotel memenuhi keperluan anda.

Alamat: No.119,-120, A-B-C, Jalan Masjid 1, Taman Pekan Baru, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 88 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.22 km dari Wisma Pakar Perbidanan Dan Sakit Puan


Alamat: 6 Jalan Ibrahim,, Alor Setar
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.29 km dari Wisma Pakar Perbidanan Dan Sakit Puan
Hotel Seri Malaysia Sungai Petani terletak di kawasan popular Sungai Petani Central. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Kemudahan-kemudahan seperti meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik, bilik keluarga tersedia untuk anda nikmati. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, penyaman udara, bar mini, telefon, TV satelit/kabel. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti taman. Hotel Seri Malaysia Sungai Petani menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Sungai Petani tidak dapat dilupakan.

Alamat: Seksyen 21, Jalan Pasar, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 109 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.3 km dari Wisma Pakar Perbidanan Dan Sakit Puan
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Sungai Petani Central, Babylon Homestay menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Wi-Fi percuma dalam semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, kemudahan mesyuarat , kemudahan BBQ terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia internet tanpa wayar (percuma), bilik tidak merokok, pendingin hawa, beranda/teres, kipas. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti kolam renang luar, kolam renang (kanak-kanak), sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Babylon Homestay pilihan sempurna untuk penginapan anda di Sungai Petani.

Alamat: Persiaran Cinta Sayang, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 113 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.5 km dari Wisma Pakar Perbidanan Dan Sakit Puan


Alamat: No 156, Jalan Mawar 2, Taman Pekan Baru,, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.55 km dari Wisma Pakar Perbidanan Dan Sakit Puan


Alamat: 243, Jalan Mawar 3/3, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 92 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.66 km dari Wisma Pakar Perbidanan Dan Sakit Puan


Alamat: Jalan Sekerat, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 518 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.89 km dari Wisma Pakar Perbidanan Dan Sakit Puan


Alamat: 56, TAMAN MUTIARA SUNGAI PETANI, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.93 km dari Wisma Pakar Perbidanan Dan Sakit Puan


Alamat: E-1 Jalan Indah Dua, Taman Sejati Indah,, Alor Setar
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.96 km dari Wisma Pakar Perbidanan Dan Sakit Puan
Park Avenue Hotel Sungai Petani terletak di kawasan popular Sungai Petani Central. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, kedai runcit, khidmat pos, khidmat teksi, mesra kerusi roda tersedia untuk dinikmati para tetamu. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, panggilan kejut, meja untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Gunakan fasiliti rekreasi hotel, termasuk lorong boling, pusat kecergasan, kolam renang terbuka, rumah urut, kolam renang (kanak-kanak). Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Park Avenue Hotel Sungai Petani memenuhi keperluan anda.

Alamat: E-1, Jalan Indah Dua, Taman Sejati Indah, Sungai Petani
Harga permulaan: MYR 100 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top