Daftar hotel di sekitar Zoo Melaka - Lebuh Ayer Keroh, Hang Tuah Jaya, 75450 Ayer Keroh, Melaka, Malaysia.

 

    0.5 km dari Zoo Melaka
Terletak di lokasi utama di Melaka, D Village Resort Melaka puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Kemudahan-kemudahan seperti meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, restoran tersedia untuk anda nikmati. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Berehat dari hari yang panjang dan gunakan sauna, padang golf (dalam jarak 3 km) , kolam renang terbuka, spa, rumah urut. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan D Village Resort Melaka pilihan sempurna untuk penginapan anda di Melaka.

Alamat: Air Keroh, Melaka
Harga permulaan: MYR 150 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.54 km dari Zoo Melaka


Alamat: B501, Block B, 5th Floor, Jalan PKAK 1 & PKAK 2, Pusat Komersial Ayer Keroh, Melaka
Harga permulaan: MYR 109 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.62 km dari Zoo Melaka


Alamat: Jalan PKAK 2, Pusat Komersial Ayer Keroh, Melaka
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.62 km dari Zoo Melaka


Alamat: , Melaka
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.62 km dari Zoo Melaka
MITC Summit Hotel 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Melaka. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga tersedia untuk dinikmati para tetamu. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, rak baju, sofa, tuala, ruang tamu asing. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti padang golf (dalam jarak 3 km) , sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Melaka ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di MITC Summit Hotel .

Alamat: Jalan PKAK 1 & PKAK 2, Pusat Komersial Ayer Keroh, Melaka
Harga permulaan: MYR 159 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.62 km dari Zoo Melaka


Alamat: Jalan Pkak 1 & 2, Pusat Komersial Ayer Keroh, Melaka
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.66 km dari Zoo Melaka
Berhenti di World Youth Hotel (TEL 06-2333880 / 881) untuk meneroka keajaiban Melaka. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, khidmat teksi, meja depan 24 jam, are at hand. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti padang golf (dalam jarak 3 km) , taman. Terokai semua yang Melaka boleh tawarkan dengan menjadikan World Youth Hotel (TEL 06-2333880 / 881) sebagai tapak anda.

Alamat: Lebuh Ayer Keroh, Melaka
Harga permulaan: MYR 142 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.67 km dari Zoo Melaka


Alamat: Jalan Belia, Melaka
Harga permulaan: MYR 782 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.88 km dari Zoo Melaka
Ayer Keroh Country Club terletak di kawasan popular Ayer Keroh. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, restoran, lawatan. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja, bar mini. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti padang golf (di lokasi), kolam renang terbuka, kolam renang (kanak-kanak), taman, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Melaka ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Ayer Keroh Country Club.

Alamat: k.m 14.5 Jalan, Melaka
Harga permulaan: MYR 150 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.98 km dari Zoo Melaka
Terletak di lokasi utama di Melaka, Ayer Keroh Country Resort puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, kedai runcit, pengemasan harian, mesin faks tersedia untuk anda nikmati. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti teh percuma, tuala, tandas tambahan, kopi segera percuma, ruang tamu asing. Akses ke kemudahan hotel kolam renang terbuka, kolam renang (kanak-kanak), gelanggang tenis akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Melaka ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Ayer Keroh Country Resort.

Alamat: Lebuh Ayer Keroh, Melaka
Harga permulaan: MYR 180 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    0.99 km dari Zoo Melaka
The Kahaani Malacca Hotel terletak di kawasan popular Ayer Keroh. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, mesin faks, simpanan bagasi tersedia untuk dinikmati para tetamu. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti tab panas, pusat kecergasan, kolam renang terbuka, kolam renang (kanak-kanak), taman, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Tidak kira apa tujuan anda melawati Melaka, The Kahaani Malacca Hotel akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: Jalan TU1, Taman Tasik Utama, Ayer Keroh, Melaka
Harga permulaan: MYR 251 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.07 km dari Zoo Melaka


Alamat: 7-1 71 & 71-1 Jalan Tu 3,Taman Tasik Utama,75450 Ayer Keroh 75450 Air Keroh, Melaka
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.4 km dari Zoo Melaka
Hotel Seri Malaysia Melaka adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Melaka, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Hotel Seri Malaysia Melaka. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, selipar, tuala, pengesan asap, bilik larangan merokok. Akses ke kemudahan hotel kolam renang terbuka, taman akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Hotel Seri Malaysia Melaka.

Alamat: Lot PT 12332, Lebuh Ayer Keroh, Melaka
Harga permulaan: MYR 180 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.46 km dari Zoo Melaka


Alamat: no 27 jalan mp 2,, Melaka
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top 

    1.59 km dari Zoo Melaka
Mudzaffar Hotel 5-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Melaka. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, mesra kerusi roda tersedia untuk dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Gunakan fasiliti rekreasi di penginapan, termasuk kolam renang terbuka. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Mudzaffar Hotel.

Alamat: Lot 5509 Jalan Wisma Persekutuan, MITC, Ayer Keroh, Melaka
Harga permulaan: MYR 230 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com  

Back to Top