Daftar hotel di sekitar ict shah alam - Jalan Baiduri Bulan 7/28, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia.

 

    0.45 km dari ict shah alam


Alamat: 7 Jalan Vanadium 7/34, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 205 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.48 km dari ict shah alam


Alamat: NO 9 JALAN KELULI AM 7AM PUSAT PERNIAGAAN BUKIT R,, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.55 km dari ict shah alam


Alamat: Jalan Vanadium Satu 7/34a, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.68 km dari ict shah alam
Hotel de Art @ Section 7 Shah Alam terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Shah Alam. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Televisyen skrin rata, rak baju, kopi segera percuma, teh percuma, cermin boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti taman permainan kanak-kanak. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Hotel de Art @ Section 7 Shah Alam memenuhi keperluan anda.

Alamat: 3, Jalan Kristal AS7/AS, Section 7, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 100 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.7 km dari ict shah alam
OYO Rooms Shah Alam UITM 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Shah Alam. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, lif tersedia untuk anda nikmati. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, cermin, tuala, almari, internet wayarles (percuma). Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Shah Alam, OYO Rooms Shah Alam UITM akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: Located at Hotel de Art @ Section 7 Plot No 3, Jalan Kristal AS7/AS, Section 7, Shah Alam, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 100 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.75 km dari ict shah alam


Alamat: Jalan Multimedia 7/Ah, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 280 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.83 km dari ict shah alam
Best View Hotel Shah Alam terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Shah Alam. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, meja depan 24 jam, simpanan bagasi tersedia untuk dinikmati para tetamu. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, rak baju, linen, cermin, tuala untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Best View Hotel Shah Alam.

Alamat: 16, Jalan Plumbum, P7/P, Section 7, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 71 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    0.84 km dari ict shah alam


Alamat: Jalan kristal 7/68d, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 314 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.87 km dari ict shah alam
The Tree Boutique Hotel terletak di kawasan popular I City. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga, are at hand. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti almari, tuala, televisyen skrin rata, cermin, linen. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Shah Alam, The Tree Boutique Hotel akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: No 2-A & 4-A, Jalan Plumbum Q7/Q, Pusat Komersial Seksyen 7, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 63 | Selengkapnya:
Agoda.com   Booking.com

Back to Top 

    0.9 km dari ict shah alam
Hotel D Bayou terletak di kawasan popular I City. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Ambil kesempatan ke atas kemudahan Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik di hotel. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Hotel D Bayou memenuhi keperluan anda.

Alamat: No.46, Jalan Plumbum N7/N, Section 7, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 117 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.93 km dari ict shah alam
Terletak di lokasi utama di Shah Alam, EV World Hotel Shah Alam 2 @ UiTM & Hospital Shah puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, rak baju, linen, cermin, tuala. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, EV World Hotel Shah Alam 2 @ UiTM & Hospital Shah memenuhi keperluan anda.

Alamat: No 19A & 19B, Jalan Plumbum R7/R, Pusat Komersil, Section 7, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 79 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    0.98 km dari ict shah alam


Alamat: 11 Jalan Platinum 7/57a, Seksyen 7, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    1 km dari ict shah alam


Alamat: Jalan Plumbum U 7/U, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    1.01 km dari ict shah alam


Alamat: Jalan Plumbum V 7/V, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 0 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top 

    1.03 km dari ict shah alam


Alamat: Jalan Kristal J7/J, Section 7, Shah Alam
Harga permulaan: MYR 59 | Selengkapnya:
Agoda.com  

Back to Top