<

Dibawah ini adalah daftar hotel dan penginapan di sekitar "Kuala lumpur"

 

1 Hotel Royal Kuala Lumpur

Terletak di lokasi utama di Kuala Lumpur, Hotel Royal Kuala Lumpur puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Kemudahan-kemudahan seperti khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, khidmat teksi, meja depan 24 jam tersedia untuk anda nikmati. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, telefon di bilik mandi, selipar, tuala, almari. Akses ke kemudahan hotel pusat kecergasan, kolam renang tertutup, bilik wap akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuala Lumpur ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Hotel Royal Kuala Lumpur.

Alamat: Jalan Walter Granier,, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 232 | Selengkapnya:
   
Back to Top 

2 Hotel Capitol Kuala Lumpur

Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Bukit Bintang, Hotel Capitol Kuala Lumpur menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Ambil kesempatan ke atas kemudahan khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam di hotel. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuala Lumpur ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Hotel Capitol Kuala Lumpur.

Alamat: Jalan Bulan, Off Jalan Bukit Bintang, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 181 | Selengkapnya:
   
Back to Top 

3 Dorsett Kuala Lumpur

Dorsett Kuala Lumpur terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Kuala Lumpur. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, kedai runcit, pengemasan harian tersedia untuk dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk pusat kecergasan, kolam renang terbuka, kolam renang (kanak-kanak). Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Dorsett Kuala Lumpur.

Alamat: 172, Jalan Imbi,, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 291 | Selengkapnya:
   
Back to Top 

4 Grand Continental Kuala Lumpur Hotel

Terletak di lokasi utama di Kuala Lumpur, Grand Continental Kuala Lumpur Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, daftar masuk/keluar peribadi tersedia untuk dinikmati para tetamu. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, telefon di bilik mandi, karpet, rak baju, kopi segera percuma. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti pusat kecergasan, kolam renang terbuka, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Grand Continental Kuala Lumpur Hotel.

Alamat: Jalan Belia/ Jalan Raja Laut, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 139 | Selengkapnya:
   
Back to Top 

5 Hotel Istana Kuala Lumpur City Centre

Berhenti di Hotel Istana Kuala Lumpur City Center untuk meneroka keajaiban Kuala Lumpur. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, daftar masuk/keluar peribadi, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres di hotel. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti ruang tamu asing, internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara, panggilan kejut. Akses ke kemudahan hotel tab panas, pusat kecergasan, sauna, kolam renang terbuka, spa akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Hotel Istana Kuala Lumpur City Center memenuhi keperluan anda.

Alamat: 73 Jalan Raja Chulan, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 253 | Selengkapnya:
   
Back to Top 

6 InterContinental Kuala Lumpur

Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di KLCC, InterContinental Kuala Lumpur menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, simpanan bagasi, letak kereta berjoki. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara, meja. Akses ke kemudahan hotel pusat kecergasan, kolam renang terbuka, spa akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuala Lumpur, InterContinental Kuala Lumpur akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 165, Jalan Ampang, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 443 | Selengkapnya:
   
Back to Top 

7 AnCasa Hotel Kuala Lumpur by Ancasa Hotels and Res

Ancasa Hotel & Spa Kuala Lumpur by Ancasa Hotels & adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuala Lumpur, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, khidmat bilik 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, simpanan bagasi, are at hand. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti pusat kecergasan, spa, rumah urut. Ancasa Hotel & Spa Kuala Lumpur by Ancasa Hotels & menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuala Lumpur tidak dapat dilupakan.

Alamat: Jalan Tun Tan Cheng Lock (off Jalan Bukit Bintang), Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 139 | Selengkapnya:
   
Back to Top 

8 JW Marriott Hotel Kuala Lumpur

Berhenti di JW Marriott Kuala Lumpur untuk meneroka keajaiban Kuala Lumpur. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, ruang tamu asing, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti pusat kecergasan, sauna, kolam renang terbuka, spa, rumah urut. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuala Lumpur, JW Marriott Kuala Lumpur akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 183 Jalan Bukit Bintang, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 574 | Selengkapnya:
   
Back to Top 

9 Renaissance Kuala Lumpur Hotel

Terletak di KLCC, Renaissance Kuala Lumpur Hotel adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuala Lumpur. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, fasiliti tetamu kurang upaya, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, telefon di bilik mandi, karpet, kopi segera percuma, teh percuma. Gunakan fasiliti rekreasi di penginapan, termasuk tab panas, pusat kecergasan, sauna, kolam renang terbuka, spa. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Renaissance Kuala Lumpur Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuala Lumpur.

Alamat: Corner of Jln Sultan Ismail &amp; Jalan Ampang, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 308 | Selengkapnya:
   
Back to Top 

10 Sunway Resort Hotel & Spa

Berhenti di Sunway Resort Hotel & Spa untuk meneroka keajaiban Kuala Lumpur. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Sunway Resort Hotel & Spa. Televisyen skrin rata, telefon di bilik mandi, karpet, linen, cermin boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti pusat kecergasan, kolam renang terbuka, spa, rumah urut. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Sunway Resort Hotel & Spa memenuhi keperluan anda.

Alamat: Persiaran Lagoon, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 418 | Selengkapnya:
   
Back to Top