<

Dibawah ini adalah daftar hotel dan penginapan di sekitar "Kuching"

 

1 Puteri Wing - Riverside Majestic Hotel

Berhenti di Riverside Majestic Hotel untuk meneroka keajaiban Kuching. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, fasiliti tetamu kurang upaya, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Gunakan fasiliti rekreasi hotel, termasuk pusat kecergasan, kolam renang terbuka, spa, rumah urut, kolam renang (kanak-kanak). Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuching, Riverside Majestic Hotel akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: Jalan Tunku Abdul Rahman, Kuching
Harga permulaan: MYR 201 | Selengkapnya:
   
Back to Top 

2 Hilton Kuching

Terletak di Pusat bandar Kuching, Hilton Kuching adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuching. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Khidmat bilik 24 jam, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, kedai cenderahati, khidmat pos hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti pusat kecergasan, kolam renang terbuka, taman. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuching, Hilton Kuching akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: Jalan Tunku Abdul Rahman, Kuching
Harga permulaan: MYR 251 | Selengkapnya:
   
Back to Top 

3 Grand Continental Kuching Hotel

Terletak di lokasi utama di Kuching, Grand Continental Kuching Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, khidmat pos terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, bilik mandi tambahan, telefon di bilik mandi, karpet, minuman alu-aluan percuma. Akses ke kemudahan hotel kolam renang terbuka akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Terokai semua yang Kuching boleh tawarkan dengan menjadikan Grand Continental Kuching Hotel sebagai tapak anda.

Alamat: Lot 42, Section 46, Jalan Ban Hock,, Kuching
Harga permulaan: MYR 147 | Selengkapnya:
   
Back to Top 

4 Grand Margherita Hotel

Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Pusat bandar Kuching, Grand Margherita Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, daftar masuk/daftar keluar ekspres, simpanan bagasi, are at hand. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti pusat kecergasan, kolam renang terbuka, spa, taman permainan kanak-kanak, kolam renang (kanak-kanak). Terokai semua yang Kuching boleh tawarkan dengan menjadikan Grand Margherita Hotel sebagai tapak anda.

Alamat: Jalan Tunku Abdul Rahman, P.O.Box 2362, Kuching
Harga permulaan: MYR 176 | Selengkapnya:
   
Back to Top 

5 Merdeka Palace Hotel & Suites

Merdeka Palace Hotel & Suites adalah pilihan popular di kalangan pelancong di Kuching, sama ada untuk meneroka atau hanya singgah sebentar. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Kemudahan-kemudahan seperti khidmat bilik 24 jam, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, kedai cenderahati, khidmat pos tersedia untuk anda nikmati. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, karpet, ruang tamu asing, bilik larangan merokok, penyaman udara. Berehat dari hari yang panjang dan gunakan pusat kecergasan, sauna, kolam renang terbuka, taman permainan kanak-kanak, bilik wap. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Merdeka Palace Hotel & Suites pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuching.

Alamat: Jalan Tun Abang Haji Openg, P.O. Box A298, Kuching
Harga permulaan: MYR 134 | Selengkapnya:
   
Back to Top 

6 Stayinn Gateway Kuching

Ariva Gateway 4-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Kuching. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, khidmat pos, daftar masuk/keluar peribadi. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Gunakan fasiliti rekreasi hotel, termasuk pusat kecergasan, sauna, kolam renang terbuka, bilik wap. Ariva Gateway menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuching tidak dapat dilupakan.

Alamat: No. 9 Jalan Bukit Mata, Kuching
Harga permulaan: MYR 151 | Selengkapnya:
   
Back to Top 

7 Harbour View Hotel

Harbour View Hotel 3-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Kuching. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, karpet, cermin, sofa, tuala. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Harbour View Hotel menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuching tidak dapat dilupakan.

Alamat: Lorong Temple, PO Box A1368, Kuching
Harga permulaan: MYR 289 | Selengkapnya:
   
Back to Top 

8 Damai Puri Resort & Spa

Damai Puri Resort & Spa 4.5-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Kuching. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Damai Puri Resort & Spa. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Gunakan fasiliti rekreasi hotel, termasuk pantai peribadi, pusat kecergasan, padang golf (dalam jarak 3 km) , kolam renang terbuka, kolam renang (kanak-kanak). Terokai semua yang Kuching boleh tawarkan dengan menjadikan Damai Puri Resort & Spa sebagai tapak anda.

Alamat: Teluk Penyuk Santubong, P.O.Box 3058, Kuching
Harga permulaan: MYR 201 | Selengkapnya:
   
Back to Top 

9 Tune Hotel - Waterfront KuchingAlamat: Jalan Borneo, Off Jalan Tunku Abdul Rahman, Kuching
Harga permulaan: MYR 84 | Selengkapnya:
   
Back to Top 

10 Pullman Kuching Hotel

Pullman Kuching Hotel terletak di kawasan popular Pusat bandar Kuching. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya tersedia untuk dinikmati para tetamu. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, ruang tamu asing, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok. Akses ke kemudahan hotel tab panas, pusat kecergasan, sauna, kolam renang terbuka, spa akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Pullman Kuching Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Kuching atau Cuma untuk berehat.

Alamat: 1A Jalan Mathies, Kuching
Harga permulaan: MYR 230 | Selengkapnya:
   
Back to Top