<

Dibawah ini adalah daftar hotel dan penginapan di sekitar "Penang"

 

1 Bayview Hotel Georgetown

Terletak di Georgetown, Bayview Hotel Georgetown adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Pulau Pinang. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Ambil kesempatan ke atas kemudahan khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, mesra kerusi roda, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya di hotel. Televisyen skrin rata, ruang tamu asing, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk tab panas, pusat kecergasan, kolam renang terbuka, kolam renang (kanak-kanak). Bayview Hotel Georgetown adalah pilihan hebat untuk menerokai Pulau Pinang atau Cuma untuk berehat.

Alamat: 25A Farquhar Street, Penang
Harga permulaan: MYR 226 | Selengkapnya:
   
Back to Top 

2 Berjaya Penang Hotel

Terletak di Georgetown, Georgetown City Hotel adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Pulau Pinang. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Wi-Fi percuma semua bilik, fasiliti tetamu kurang upaya, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, khidmat bilik terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Almari, tuala, karpet, ruang tamu asing, televisyen skrin rata boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Akses ke kemudahan hotel pusat kecergasan, kolam renang tertutup, kolam renang (kanak-kanak) akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Georgetown City Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Pulau Pinang.

Alamat: 1 stop Midlands Park, Jalan Burmah, Penang
Harga permulaan: MYR 189 | Selengkapnya:
   
Back to Top 

3 Eastern And Oriental Hotel

Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Georgetown, Eastern And Oriental Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Eastern And Oriental Hotel. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, ruang tamu asing, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok. Berehat dari hari yang panjang dan gunakan pusat kecergasan, sauna, kolam renang terbuka, spa, rumah urut. Eastern And Oriental Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Pulau Pinang atau Cuma untuk berehat.

Alamat: 10 Farquhar Street, Penang
Harga permulaan: MYR 846 | Selengkapnya:
   
Back to Top 

4 Cititel Hotel Penang

Berhenti di Cititel Hotel Penang untuk meneroka keajaiban Pulau Pinang. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Boleh ditemui di hotel adalah khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, khidmat teksi. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia ruang tamu asing, televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti tab panas, sauna, kolam renang tertutup, bilik wap. Tidak kira apa tujuan anda melawati Pulau Pinang, Cititel Hotel Penang akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 66 Jalan Penang, Penang
Harga permulaan: MYR 264 | Selengkapnya:
   
Back to Top 

5 Lone Pine Boutique Hotel By The Beach

Lone Pine Hotel terletak di kawasan popular Batu Ferringhi. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Boleh ditemui di hotel adalah khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, kedai cenderahati. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Untuk mempertingkatkan lagi penginapan para tetamu, hotel ini menawarkan fasiliti rekreasi seperti denai kembara, taman tema, luncur angin, bilik yoga, pusat kecergasan. Lone Pine Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Pulau Pinang atau Cuma untuk berehat.

Alamat: 97 Batu Ferringhi, Penang
Harga permulaan: MYR 385 | Selengkapnya:
   
Back to Top 

6 Evergreen Laurel Hotel

Terletak di lokasi utama di Pulau Pinang, Evergreen Laurel Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Kemudahan-kemudahan seperti khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, kedai cenderahati, khidmat teksi tersedia untuk anda nikmati. Televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Berehat dari hari yang panjang dan gunakan tab panas, pusat kecergasan, sauna, kolam renang terbuka, spa. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Evergreen Laurel Hotel memenuhi keperluan anda.

Alamat: 53 Persiaran Gurney, Penang
Harga permulaan: MYR 268 | Selengkapnya:
   
Back to Top 

7 Rainbow Paradise Beach Resort

Berhenti di Rainbow Paradise Beach Resort untuk meneroka keajaiban Pulau Pinang. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Kemudahan-kemudahan seperti khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, kedai runcit, pengemasan harian tersedia untuk anda nikmati. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, karpet, sofa, tuala, almari untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Berehat dari hari yang panjang dan gunakan pusat kecergasan, sauna, kolam renang terbuka, memancing, spa. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Rainbow Paradise Beach Resort memenuhi keperluan anda.

Alamat: 527 Jalan Tanjung Bungah, Penang
Harga permulaan: MYR 159 | Selengkapnya:
   
Back to Top 

8 PARKROYAL Penang Resort

PARKROYAL Penang Hotel terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Pulau Pinang. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, kedai runcit, pengemasan harian tersedia untuk dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di PARKROYAL Penang Hotel.

Alamat: Batu Ferringhi Beach, Penang
Harga permulaan: MYR 557 | Selengkapnya:
   
Back to Top 

9 Shangri-La Golden Sands, Penang

Terletak di lokasi utama di Pulau Pinang, Golden Sands Resort by Shangri-La Penang puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Ambil kesempatan ke atas kemudahan khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, kedai cenderahati di hotel. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, selipar, tuala, ruang tamu asing, internet wayarles (percuma) untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Gunakan fasiliti rekreasi hotel, termasuk pusat kecergasan, padang golf (di lokasi), kolam renang terbuka, rumah urut, taman permainan kanak-kanak. Tidak kira apa tujuan anda melawati Pulau Pinang, Golden Sands Resort by Shangri-La Penang akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: Batu Feringgi Beach, Penang
Harga permulaan: MYR 415 | Selengkapnya:
   
Back to Top 

10 Jen Penang Georgetown by Shangri-La

Berhenti di Hotel Jen Penang By Shangri-La untuk meneroka keajaiban Pulau Pinang. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. All the necessary facilities, including khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, kedai cenderahati, are at hand. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, bilik mandi tambahan, tandas tambahan, telefon di bilik mandi, karpet. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti bilik yoga, pusat kecergasan, sauna, kolam renang terbuka, rumah urut, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Hotel Jen Penang By Shangri-La adalah pilihan hebat untuk menerokai Pulau Pinang atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Magazine Road, Penang
Harga permulaan: MYR 323 | Selengkapnya:
   
Back to Top