<

Daftar hotel di sekitar Kuala Lumpur Bird Park - Kl Bird Park, KL Bird Park, 920, Jalan Cenderawasih, Tasik Perdana, 50480 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia.

 

1 OYO Home 1084 Beautiful Studio Empire City

    0.64 km dari Kuala Lumpur Bird Park


Alamat: 8 Jalan Damansara, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

2 OYO Home 43952 Uncommon Studio Empire City Marriot

    0.64 km dari Kuala Lumpur Bird Park


Alamat: 8 Jalan Damansara, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

3 OYO Home 89395 Amazing 1br Marriot Empire City

    0.64 km dari Kuala Lumpur Bird Park


Alamat: 8 Jalan Damansara, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

4 Travelodge City Centre

    0.8 km dari Kuala Lumpur Bird Park
Terletak di Chinatown, Hotel GEO adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Kuala Lumpur. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, daftar masuk/daftar keluar ekspres, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, ruang tamu asing, internet wayarles, internet wayarles (percuma), tab mandi pusaran air untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuala Lumpur, Hotel GEO akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: No 7, Jalan Hang Kasturi, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 143
   
Back to Top 

5 Scott Hotel KL Sentral

    0.82 km dari Kuala Lumpur Bird Park
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di KL Sentral, Prescott Hotel Kuala Lumpur Sentral menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Prescott Hotel Kuala Lumpur Sentral. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, karpet, rak baju, kopi segera percuma, teh percuma. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti rumah urut, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Prescott Hotel Kuala Lumpur Sentral.

Alamat: No.10, Jalan Tun Sambanthan, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 122
   
Back to Top 

6 Avenue J Hotel Central Market KL

    0.88 km dari Kuala Lumpur Bird Park
Berhenti di Avenue J Hotel Central Market KL untuk meneroka keajaiban Kuala Lumpur. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, mesin faks, fotokopi terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Kuala Lumpur boleh tawarkan dengan menjadikan Avenue J Hotel Central Market KL sebagai tapak anda.

Alamat: NO 13 JALAN LEBUH PASAR BESAR, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 89
   
Back to Top 

7 Royce Hotel KL Sentral

    0.91 km dari Kuala Lumpur Bird Park
Berhenti di Royce Hotel KL Sentral untuk meneroka keajaiban Kuala Lumpur. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Kemudahan-kemudahan seperti khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, khidmat teksi tersedia untuk anda nikmati. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Rehatkan diri setelah bersiar-siar sepanjang hari di bilik anda yang selesa atau ambil kesempatan ke atas fasiliti rekreasi hotel, seperti spa, rumah urut. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuala Lumpur, Royce Hotel KL Sentral akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 20 & 22, Jalan Tun Sambanthan 3, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 84
   
Back to Top 

8 Mandarin Pacific Hotel

    0.95 km dari Kuala Lumpur Bird Park
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Chinatown, Mandarin Pacific Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti linen, cermin, tuala, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Mandarin Pacific Hotel.

Alamat: No 2-8, Jalan Sultan, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 72
   
Back to Top 

9 City Inn Hotel

    0.99 km dari Kuala Lumpur Bird Park
City Inn Hotel 2.5-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Kuala Lumpur. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, kawasan merokok, daftar masuk 24 jam tersedia untuk dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di City Inn Hotel.

Alamat: No 11 Jalan Sultan, 50000 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 76
   
Back to Top 

10 Kitez Hotel & Bunkz

    1.02 km dari Kuala Lumpur Bird Park


Alamat: 37-1 , Jalan petaling, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

11 Amigo Hotel

    1.04 km dari Kuala Lumpur Bird Park
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Chinatown, Amigo Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Kemudahan-kemudahan seperti khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, kedai runcit, pengemasan harian tersedia untuk anda nikmati. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuala Lumpur ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Amigo Hotel.

Alamat: No. 107, Jalan Petaling, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 30
   
Back to Top 

12 Pacific Express Hotel Chinatown

    1.05 km dari Kuala Lumpur Bird Park


Alamat: Wisma Fui Chui KL, No 32 Jalan Tun Tan Cheng Lock, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 114
   
Back to Top 

13 Midah Hotel

    1.08 km dari Kuala Lumpur Bird Park


Alamat: No. 8 Jalan Kampung Attap, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

14 REGALPARK Hotel Kuala Lumpur

    1.1 km dari Kuala Lumpur Bird Park
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Chinatown, Midah Hotel Kuala Lumpur menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan servis, hotel ini menyediakan semua yang anda perlukan untuk tidur nyenyak pada waktu malam. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam tersedia untuk anda nikmati. Televisyen skrin rata, rak baju, linen, cermin, selipar boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Akses ke kemudahan hotel spa, rumah urut, bilik permainan akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Midah Hotel Kuala Lumpur menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Kuala Lumpur tidak dapat dilupakan.

Alamat: 8, Jalan Kampung Attap, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 114
   
Back to Top 

15 My Hotel @ Sentral

    1.1 km dari Kuala Lumpur Bird Park
Terletak di lokasi utama di Kuala Lumpur, My Hotel @ Sentral puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. All the necessary facilities, including Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, khidmat teksi, kedai runcit, are at hand. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, linen, cermin, tuala, pengesan asap untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Kuala Lumpur boleh tawarkan dengan menjadikan My Hotel @ Sentral sebagai tapak anda.

Alamat: No 1 Jalan Tun Sambanthan 4, KL Sentral, Brickfields, Kuala Lumpur
Harga permulaan: MYR 131
   
Back to Top