<

Tampilkan hanya 5 Star Hotels 4 Star Hotels atau 3 Star Hotels sekitar Kuching International Airport (KCH/WBGG)


Daftar hotel di sekitar Kuching International Airport (KCH/WBGG) - Kuching International Airport (KCH/WBGG) (KCH), Jalan Lapangan Terbang, 93250 Kuching, Sarawak, Malaysia.

 

    0.58 km dari Kuching International Airport (KCH/WBGG)


Alamat: Jalan Stampin Tengah, Kuching
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

2 UrbanEeze Apartment Facing Forest, Near Airport

    0.75 km dari Kuching International Airport (KCH/WBGG)


Alamat: Jalan Ketek, Kuching
Harga permulaan: MYR 565
   
Back to Top 

3 Great Strategic New Cozy Super Luxury Home

    1.04 km dari Kuching International Airport (KCH/WBGG)


Alamat: 932 Lorong Stampin Tengah 5/3a, Kuching
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

4 Borneo 812 Home

    1.16 km dari Kuching International Airport (KCH/WBGG)


Alamat: 812, Lorong Stampin Tengah 5a1, Kuching
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

5 PG Inn Kuching

    1.19 km dari Kuching International Airport (KCH/WBGG)
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Pusat bandar Kuching, PG Inn Kuching menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Wi-Fi percuma dalam semua bilik tersedia untuk dinikmati para tetamu. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti akses internet (wayarles), bilik tidak merokok, pendingin hawa, meja, akses internet. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Kuching boleh tawarkan dengan menjadikan PG Inn Kuching sebagai tapak anda.

Alamat: 1st,2nd Floor, Lots 1271, Block 17 ,Jalan Lapangan Terbang Baru, Kuching
Harga permulaan: MYR 72
   

Back to Top 

6 Natol Homestay - Kuching

    1.19 km dari Kuching International Airport (KCH/WBGG)
Berhenti di Natol Motel Kuching Home untuk meneroka keajaiban Kuching. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Natol Motel Kuching Home. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti penyaman udara, meja, beranda/teres, televisyen, pemain DVD/CD. Suasana tenang hotel berterusan hingga ke fasiliti rekreasinya yang termasuk kolam renang terbuka, kolam renang (kanak-kanak), taman. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuching, Natol Motel Kuching Home akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: Block J 3/4, Eden Heights Condominium, Lorong 4A, Lapagan Terbang, Kuching
Harga permulaan: MYR 89
   

Back to Top 

7 The Lodge 362 Vacation Home

    1.85 km dari Kuching International Airport (KCH/WBGG)


Alamat: Lorong Hup Kee 10b, Kuching
Harga permulaan: MYR 0
   

Back to Top 

8 Century Kuching Hotel

    1.95 km dari Kuching International Airport (KCH/WBGG)
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Pusat bandar Kuching, Century Kuching Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Century Kuching Hotel. Ruang tamu asing, televisyen skrin rata, bilik larangan merokok, penyaman udara, meja boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Akses ke kemudahan hotel pusat kecergasan, kolam renang terbuka, kolam renang (kanak-kanak) akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Century Kuching Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Kuching atau Cuma untuk berehat.

Alamat: Lot 3186-3187 Block 16 KCLD, Jalan Lapangan Terbang Baru, Kuching
Harga permulaan: MYR 215
   
Back to Top 

9 Place2Stay @ RH Plaza Hotel

    2 km dari Kuching International Airport (KCH/WBGG)
Place2Stay @ RH Plaza Hotel terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Kuching. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Place2Stay @ RH Plaza Hotel. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kemudahaan dan keselesaan menjadikan Place2Stay @ RH Plaza Hotel pilihan sempurna untuk penginapan anda di Kuching.

Alamat: No.7&8, Block G, RH Plaza, Jalan Lapangan Terbang Baru, Kuching
Harga permulaan: MYR 84
   
Back to Top 

10 Place2Stay @ Airport Hotel

    2.04 km dari Kuching International Airport (KCH/WBGG)
Terletak di lokasi utama di Kuching, Place2Stay @ Airport Hotel puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Place2Stay @ Airport Hotel. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, akses internet (wayarles), internet tanpa wayar (percuma), bilik tidak merokok, pendingin hawa. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Kuching ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di Place2Stay @ Airport Hotel.

Alamat: Lot 5442-5443, Block F, RH Plaza, Jalan Lapangan Terbang Baru, Kuching
Harga permulaan: MYR 84
   
Back to Top 

11 One Point Hotel @ RH Plaza

    2.05 km dari Kuching International Airport (KCH/WBGG)
One Point Hotel @ RH Plaza terletak di kawasan popular Pusat bandar Kuching. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam tersedia untuk anda nikmati. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuching, One Point Hotel @ RH Plaza akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: Ground Floor, Lot 5420, Block 16, R.H Plaza, Kuching Central Land District, Kuching
Harga permulaan: MYR 72
   
Back to Top 

12 Amamas Boutique Hotel

    2.16 km dari Kuching International Airport (KCH/WBGG)


Alamat: Lot 9902-9906, Sublot 57-61, Block 16 Rh Plaza, Jalan Lapangan Terbang, Kuching
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

13 Apartments @ Imperial Suites Kuching

    2.42 km dari Kuching International Airport (KCH/WBGG)


Alamat: Imperial Suites, Jalan Datuk Tawi Sli,, Kuching
Harga permulaan: MYR 397
   
Back to Top 

14 Kuching Imperial Suites Cozy Corner

    2.42 km dari Kuching International Airport (KCH/WBGG)


Alamat: Jalan Datuk Tawi Sli, Kuching
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

15 Imperial Hotel

    2.46 km dari Kuching International Airport (KCH/WBGG)
Terletak di lokasi utama di Kuching, Imperial Hotel Kuching puts everything the city has to offer just outside your doorstep. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di Imperial Hotel Kuching. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Nikmati fasiliti rekreasi hotel, seperti pusat kecergasan, sauna, kolam renang terbuka, kolam renang (kanak-kanak), bilik wap, sebelum pulang ke bilik untuk berehat. Tidak kira apa tujuan anda melawati Kuching, Imperial Hotel Kuching akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: Jalan Datuk Tawi Sli, Kuching
Harga permulaan: MYR 190
   
Back to Top