Daftar hotel di sekitar Pantai Hospital Penang - 82, Jalan Tengah, Bandar Bayan Baru, 11900 Bayan Lepas, Pulau Pinang, Malaysia.

 

1 M19 Home Away - Warm & Lovely Themed Home

    0.33 km dari Pantai Hospital Penang


Alamat: Jalan Mayang Pasir 3, Penang
Harga permulaan: MYR 776
   
Back to Top 

2 Hotel Seri Malaysia Pulau Pinang

    0.44 km dari Pantai Hospital Penang
Hotel Seri Malaysia Pulau Pinang terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Pulau Pinang. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta tersedia untuk dinikmati para tetamu. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Akses ke kemudahan hotel kolam renang terbuka akan menjadikan penginapan anda lebih memuaskan. Hotel Seri Malaysia Pulau Pinang adalah pilihan hebat untuk menerokai Pulau Pinang atau Cuma untuk berehat.

Alamat: 7, Jalan Mayang Pasir 2, Penang
Harga permulaan: MYR 173
   
Back to Top 

3 The Corum View Hotel

    0.47 km dari Pantai Hospital Penang
The Corum View Hotel terletak di lokasi sempurna untuk perniagaan dan liburan di Pulau Pinang. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Boleh ditemui di hotel adalah Wi-Fi percuma semua bilik, pencetak, fotokopi, pengemasan harian, meja depan 24 jam. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, internet wayarles, penyaman udara, meja, telefon. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. The Corum View Hotel menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Pulau Pinang tidak dapat dilupakan.

Alamat: 90 Jalan Mayang Pasir, Taman Sri Tunas, Bayan Baru, Penang
Harga permulaan: MYR 97
   
Back to Top 

4 Eureka Hotel Penang

    0.49 km dari Pantai Hospital Penang


Alamat: 5-2-1,5-3-1,5-4-1, Persiaran Mahsuri, The Promenade, Penang
Harga permulaan: MYR 156
   
Back to Top 

5 MyGardenHome 10pax at Bayan Baru SPICE Queensbay

    0.5 km dari Pantai Hospital Penang


Alamat: Persiaran Mahsuri 2/4, Bandar Sunway Tunas, Bayan Lepas, Penang
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

6 Sophie Holiday Home - 3 Room Condominium

    0.54 km dari Pantai Hospital Penang


Alamat: Jalan Mayang Pasir 2, Penang
Harga permulaan: MYR 257
   
Back to Top 

7 Super 8 Hotel @ Bayan Baru

    0.54 km dari Pantai Hospital Penang
Berhenti di Super 8 Hotel Bayan Baru untuk meneroka keajaiban Pulau Pinang. Hotel ini menawarkan para tetamu rangkaian servis dan keperluan untuk memberikan keselesaan dan kemudahan. Kemudahan-kemudahan seperti Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, khidmat teksi, meja depan 24 jam, Wi-Fi di tempat awam tersedia untuk anda nikmati. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti televisyen skrin rata, internet wayarles, bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Super 8 Hotel Bayan Baru menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Pulau Pinang tidak dapat dilupakan.

Alamat: 2-G-2, Solok Mayang Pasir 1, Bandar Bayan Baru, Penang
Harga permulaan: MYR 148
   
Back to Top 

8 123 Moo Moo here Moo Moo there Homestay

    0.55 km dari Pantai Hospital Penang


Alamat: 123 Halaman Mayang 1, Penang
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

9 Arena Residence Suite

    0.6 km dari Pantai Hospital Penang
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Bayan Lepas, One World Apartment menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Wi-Fi percuma semua bilik, daftar masuk/keluar peribadi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga tersedia untuk dinikmati para tetamu. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan ruang tamu asing, televisyen skrin rata, penyaman udara, meja, beranda/teres untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. One World Apartment menggabungkan khidmat ramah dan suasana indah untuk menjadikan penginapan anda di Pulau Pinang tidak dapat dilupakan.

Alamat: Jalan Mahsuri, Penang
Harga permulaan: MYR 279
   
Back to Top 

10 Luxury Spice Home @ Bayan Lepas

    0.61 km dari Pantai Hospital Penang


Alamat: Jalan Mahsuri, Penang
Harga permulaan: MYR 287
   
Back to Top 

11 D Nice Hotel

    0.62 km dari Pantai Hospital Penang
Berhenti di D Nice Hotel untuk meneroka keajaiban Pulau Pinang. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Ambil kesempatan ke atas kemudahan pengawal keselamatan 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengemasan harian, khidmat teksi, meja depan 24 jam di hotel. Direka untuk keselesaan, bilik tetamu terpilih menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja untuk memastikan anda mendapat tidur yang nyenyak. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, D Nice Hotel memenuhi keperluan anda.

Alamat: 1-65 Arena Curve, Jalan Mahsuri/ Persiaran Mahsuri, Bayan Lepas,, Penang
Harga permulaan: MYR 97
   
Back to Top 

12 M17 Home Away - Home Sweet Home

    0.63 km dari Pantai Hospital Penang


Alamat: Lengkok Mayang Pasir, Penang
Harga permulaan: MYR 287
   
Back to Top 

13 Bayan Baru Que Sera Sera*near SPICE*WIFI (100Mbps)

    0.69 km dari Pantai Hospital Penang


Alamat: Persiaran Mahsuri 1, Penang
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

14 Olive Tree Hotel Penang

    0.76 km dari Pantai Hospital Penang
Berhenti di Olive Tree Hotel Penang untuk meneroka keajaiban Pulau Pinang. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Boleh ditemui di hotel adalah khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, khidmat teksi. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, karpet, kopi segera percuma, teh percuma, cermin. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Suasana yang menyenangkan dan servis cemerlang adalah apa yang anda perlu jangkakan ketika menginap di Olive Tree Hotel Penang.

Alamat: No 76, Jalan Mahsuri, Penang
Harga permulaan: MYR 232
   
Back to Top 

15 HS 23 First Island

    0.78 km dari Pantai Hospital Penang


Alamat: 23 Medan Mayang Pasir, Penang
Harga permulaan: MYR 312
   
Back to Top