Daftar hotel di sekitar ipoh - Stesen KTM Ipoh, 30000 Ipoh, Perak, Malaysia.

 

1 Brick Box Hotel

    0.4 km dari ipoh
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Kampung Jawa, Brick Box Hotel menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Kemudahan-kemudahan seperti khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, meja depan 24 jam tersedia untuk anda nikmati. Sebahagian bilik tetamu yang lengkap menawarkan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, panggilan kejut. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Brick Box Hotel adalah pilihan hebat untuk menerokai Ipoh atau Cuma untuk berehat.

Alamat: 31 Jalan Dato Maharajalela, Ipoh
Harga permulaan: MYR 122
   
Back to Top 

2 DG One Stop Budget Hotel

    0.4 km dari ipoh
DG One Stop Budget Hotel 1-bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan tidak kira anda bekerja atau berlibur di Ipoh. Hotel ini menawarkan servis berstandard tinggi dan kemudahan yang memenuhi keperluan berbeza para pelancong. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di DG One Stop Budget Hotel. Bilik tetamu dilengkapi dengan segala kemudahan supaya anda mendapat tidur yang nyenyak. Di dalam beberapa bilik, tersedia televisyen skrin rata, penyaman udara, meja, pancuran. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Ipoh, DG One Stop Budget Hotel akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: 126, Jalan Sultan Yussuf, 30000, Ipoh
Harga permulaan: MYR 72
   
Back to Top 

3 Belakang KongHeng By DreamScape

    0.5 km dari ipoh


Alamat: 75 Jalan Bandar Timah, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

4 Sarang Paloh Heritage Stay and Event Hall

    0.5 km dari ipoh
Berhenti di Sarang Paloh Heritage Stay and Event Hall untuk meneroka keajaiban Ipoh. Menonjolkan senarai lengkap kemudahan, para tetamu akan mendapati penginapan di hartanah ini sangat selesa. Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, simpanan bagasi, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta tersedia untuk dinikmati para tetamu. Bilik tetamu yang selesa memastikan anda mendapat rehat secukupnya, sebahagian bilik juga menawarkan kemudahan seperti tuala, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Sarang Paloh Heritage Stay and Event Hall memenuhi keperluan anda.

Alamat: 16, Jalan Sultan Iskandar, Ipoh
Harga permulaan: MYR 245
   
Back to Top 

5 Erica Underwood Homestay (70a Old Town Ipoh)

    0.53 km dari ipoh


Alamat: 70 Jalan Bandar Timah, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

6 ERICA UNDERWOOD HOMESTAY (68A, OLD TOWN IPOH)

    0.53 km dari ipoh


Alamat: 68 Jalan Bandar Timah, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

7 Ipoh Old Town Heritage Family Suite

    0.53 km dari ipoh


Alamat: 23 Jalan Sultan Iskandar, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

8 Ipoh City Central Homestay

    0.54 km dari ipoh


Alamat: 46, Lengkok Gurdwara, Wali Park, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

9 Ban Loong Hotel

    0.54 km dari ipoh
Ban Loong Hotel terletak di kawasan popular Kampung Kuchai. Tidak kira pelancong perniagaan atau liburan boleh menikmati kemudahan dan servis hotel. Wi-Fi percuma semua bilik, fasiliti tetamu kurang upaya, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, bilik keluarga terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Semua bilik tetamu direka dan dihias untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri, dan beberapa bilik dilengkapi dengan televisyen skrin rata, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara, meja. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Terokai semua yang Ipoh boleh tawarkan dengan menjadikan Ban Loong Hotel sebagai tapak anda.

Alamat: 51 Leech Street, 30000 Ipoh, Perak, Ipoh
Harga permulaan: MYR 131
   
Back to Top 

10 Cititel Express Ipoh

    0.59 km dari ipoh
Terletak di lokasi tarikan pelancong utama di Kampung Jawa, Cititel Express Ipoh menjanjikan lawatan hebat dan menenangkan. Hartanah ini menonjolkan pelbagai rangkaian kemudahan untuk memastikan penginapan anda menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Wi-Fi percuma semua bilik, pengawal keselamatan 24 jam, pengemasan harian, khidmat tiket, mesra kerusi roda hanya sebahagian daripada kemudahan yang ditawarkan. Televisyen skrin rata, tuala, internet wayarles, internet wayarles (percuma), penyaman udara boleh didapati di bilik-bilik terpilih. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Tidak kira apa tujuan anda melawati Ipoh, Cititel Express Ipoh akan membuatkan anda terasa seperti di rumah.

Alamat: No 2, Jalan S.P. Seenivasagam, Ipoh
Harga permulaan: MYR 135
   
Back to Top 

11 The Happy 8 Retreat @ Old Town

    0.6 km dari ipoh
Terletak di Kampung Jawa, The Happy 8 Retreat @ Old Town adalah tempat sempurna untuk memulakan penerokaan di Ipoh. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis kemudahan dan faedah untuk memastikan anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan. Wi-Fi percuma semua bilik, Wi-Fi di tempat awam, khidmat bilik, bilik keluarga, restoran terdapat dalam senarai kemudahan yang boleh dinikmati para tetamu. Setiap bilik dilengkapi rekaan elegan dan segala kemudahan asas. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Kakitangan ramah, kemudahan hebat dan terletak berdekatan semua yang Ipoh ada tawarkan adalah tiga sebab hebat mengapa anda perlu menginap di The Happy 8 Retreat @ Old Town.

Alamat: 46, Market Street, Ipoh
Harga permulaan: MYR 169
   
Back to Top 

12 SPOT ON 89926 City Hostel Ipoh

    0.61 km dari ipoh


Alamat: No 41, Medan Perhentian Medan Kidd, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

13 OYO 746 Hotel Comfort

    0.66 km dari ipoh


Alamat: 1, Hala Sungai Pari, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top 

14 OYO 89470 My Town Hotel

    0.7 km dari ipoh
My Town Hotel terletak di kawasan popular Kampung Kuchai. Hotel ini ada semuanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Para petugas yang mementingkan servis akan menyambut dan dan membantu anda di My Town Hotel. Bilik tetamu direka untuk memberi keselesaan optimum dengan dekor nyaman dan menawarkan kemudahan terbaik seperti televisyen skrin rata, internet wayarles, internet wayarles (percuma), bilik larangan merokok, penyaman udara. Hotel ini menawarkan pelbagai peluang rekreasi. Untuk servis yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, My Town Hotel memenuhi keperluan anda.

Alamat: 8A1 - 8A2, Jalan Sultan Yussuf, Ipoh
Harga permulaan: MYR 84
   
Back to Top 

15 #340 Kinta Riverfront Condo

    0.83 km dari ipoh


Alamat: Jalan Lim Bo Seng, Ipoh
Harga permulaan: MYR 0
   
Back to Top